Gardameer

Gardameer - Evert de Rooij | Fthsonline.com

... fijne vakantie te vieren. Het Gardameer is niet voor niets al jarenlang een populaire kampeerbestemming ... Hotels Gardameer - Boek hier je hotel in Gardameer | TUI ... . Niet alleen voor een ontspannen familievakantie, maar ook voor een actieve vakantie in de omgeving. Trek eropuit over de talrijke wandel- en fietspaden en ontdek de groene natuur of bezoek een van de spectaculaire pretparken. Geniet van Roan accommodaties aan het Gardameer in Italië Eigen medewerkers op de camping Meer dan 30 jaar de beste Bekijk nu het aanbod bij Roan! Een camping pal aan het Gardameer waar sportievelingen zeker in hun nopjes zijn. Camping San Francesco ligt aan de zuidkant van het Gardameer. Vanaf je campingplek loop je zo naar het ... Resultaten vakantie Gardameer | TUI ... . Camping San Francesco ligt aan de zuidkant van het Gardameer. Vanaf je campingplek loop je zo naar het water waar je uitzicht hebt op het schiereiland Sirmione. Een van de vele mooie plaatsjes aan het Gardameer. Sport op de camping Camping Gardameer / kamperen Gardameer: Bekijk het aanbod aan luxe campings aan het Gardameer (Italië) en ga op vakantie in een stacaravan of tent aan het populaire Italiaanse Gardameer »...

INFORMATIE

AUTEUR
Evert de Rooij
DIMENSIE
8,92 MB
BESTANDSNAAM
Gardameer.pdf

OMSCHRIJVING

Alweer een boek over het Gardameer? Jawel, want lang niet alles is al gezegd over het bekendste meer van Italië. De meeste vakantiegangers beperken zich tot een bezoekje aan de hoogtepunten, zoals Sirmione, Lazise en Malcesine. Verder geniet met vooral van de zon en het meer, de ijsjes en de pizza's. Prima, daar besteden we ook de nodige aandacht aan. Maar het is nog veel leuker als je ook de verhalen kent die het Gardameer voor je in petto heeft.Want er heeft zich hier nogal wat afgespeeld! De kastelen rond het meer vertellen een verhaal van wisselende heersers, oorlogen en geweld. Tussen Desenzano en Rivoli raakten twee Napoleons heftig slaags met de Oostenrijkers en door de Slag bij Solferino werd het Rode Kruis geboren. En in Salò mocht Benito Mussolini van zijn Duitse vrienden tijdens de laatste oorlogsjaren een operettestaatje leiden. Al die historische gebeurtenissen lieten hun sporen na in het landschap. En nu dus ook in dit boek.Evert de Rooij (1952) studeerde Sociale Geografie in Amsterdam, maar besloot om als wielerjournalist door de wereld te gaan reizen. Zijn hart verloor hij in Italië, waarover hij als freelancer het liefste schrijft.

Wil je het boek lezen?Gardameer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evert de Rooij. Lezen Gardameer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN