De slaapster en de spintol

De slaapster en de spintol - Neil Gaiman | Fthsonline.com

... kon blijven, hoe ze haar eigen emoties kon voelen en niet die van een ander, maar als je eenmaal doorhad hoe het moest, vergat je het nooit meer ... De slaapster en de spintol - Neil Gaiman - FantasyWereld ... .' De gearceerde zwart-wittekeningen van Chris Riddell (Kate Greenaway Medal 2016), met veel afschrikwekkende figuren, staan over een hele pagina of bestaan uit verticale stroken, met een omlijsting van goud en goudkleurige details. Daarnaast zijn er losse tekeningen die soms van de pagina aflopen. Elk fragment begint met een versierde hoofdletter. De slaapster en de spintol; De slaapster en de spintol Neil Gaiman. Nederlands | Hardcover ... De slaapster en de spintol, Neil Gaiman - Hardback ... ... . Elk fragment begint met een versierde hoofdletter. De slaapster en de spintol; De slaapster en de spintol Neil Gaiman. Nederlands | Hardcover € 22,99 + 45 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. 'De slaapster en de spintol' door Neil Gaiman - Onze prijs: €22,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De slaapster en de spintol - Neil Gaiman - 35 35 x gezien 1 1 x bewaard sinds 19 sep. '19, 00:38. Bewaar ... De slaapster en de spintol. Bekijk alles van Neil Gaiman. ISBN. 9789463490108. Laat als eerste een recensie achter. Aantal. In Winkelwagen De Slaapster en De Spintol is een boek dat ik al even wou lezen. Dus toen ik na een jaar terug in de bib stond, kon ik niet anders dan dit boek eens meenemen naar huis. Ik vind het boek net ietsje te duur voor mij (want ik lees zoveel), maar ik moet eerlijk zijn dat ik ontzettend verrast was door... Het verhaal van een wraakzuchtige bosheks. Een magische spintol. Een overwoekerd kasteel met een prinses in diepe slaap. Drie dwergen zien verder onheil aankomen, en dan besluit een koningin met sneeuwwitte huid haar trouwjurk om te ruilen voor een harnas en een zwaard. Boekinformatie Schrijver: Neil Gaiman Titel: De slaapster en de spintol Bestel De slaapster en de spintol van Neil Gaiman. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De slaapster en de spintol . Iko. Opstand . Cinder | ...

INFORMATIE

AUTEUR
Neil Gaiman
DIMENSIE
11,51 MB
BESTANDSNAAM
De slaapster en de spintol.pdf

OMSCHRIJVING

Meesterverteller Neil Gaiman schreef een hervertelling van Doornroosje en Sneeuwwitje, dat prachtig werd geïllustreerd door Chris Riddell. 'Het was zwaar geweest om te leren hoe ze sterk kon blijven, hoe ze haar eigen emoties kon voelen en niet die van een ander, maar als je eenmaal doorhad hoe het moest, vergat je het nooit meer.'Je dacht dit verhaal misschien te kennen. Het verhaal van een wraakzuchtige bosheks. Een magische spintol. Een overwoekerd kasteel met een prinses in diepe slaap. Drie dwergen zien verder onheil aankomen, en dan besluit een koningin met sneeuwwitte huid haar trouwjurk om te ruilen voor een harnas en een zwaard.Dit boek is uitgevoerd in een luxe hardcover met slipcase, met goudfolie en goud op snee.

Wil je het boek lezen?De slaapster en de spintol in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neil Gaiman. Lezen De slaapster en de spintol Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN