Jij bent, dus ik ben

Jij bent, dus ik ben - Alain Mahjoub | Fthsonline.com

...tionaliteit van deze website te kunnen benutten ... 1001 Gedichten & Gedichtjes - Gedicht 'Ik ben er, wat er ... ... . Jij bent, dus ik ben Het goede leven begint bij verbondenheid. Auteur: Alain Mahjoub. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 2 reviews Delen. Uitgever: Uitgeverij Polis. Auteur: Alain Mahjoub. Nederlands Paperback ... Jij bent, dus ik ben book. Read reviews from world's largest community for readers. Waar komt het onbehaaglijke gevoel vandaan dat zoveel mensen ervaren ... Om het volgelingschap - centraal thema van ... bol.com | Jij bent, dus ik ben (ebook), Alain Mahjoub ... ... ... Om het volgelingschap - centraal thema van Dus Ik Volg - echt uit te kunnen diepen, kozen de makers dit seizoen voor een andere aanpak dan in voorgaande jaren. Dit jubileumjaar - 10 jaar Dus Ik Ben - staat elke aflevering het leven van één persoon centraal; iemand wiens leven is gevormd door het behoren tot een bepaalde groep of het volgen van een bepaalde figuur. Geschreven bij Jij bent, dus ik ben. De complexe wereld van vandaag, heerlijk menselijk en verstaanbaar beschreven. Politiek, sociologie en economie worden toegelicht. Maar bovenal, hoe de de mens als individu en maatschappij door de (laatste) jaren heel erg zijn geëvolueerd. Insturen kan t/m maandag (dus: thema 12 mei bekend, insturen t/m 25 mei) Na afloop van het thema maken we de zes winnaars bekend! Hu...

INFORMATIE

AUTEUR
Alain Mahjoub
DIMENSIE
6,42 MB
BESTANDSNAAM
Jij bent, dus ik ben.pdf

OMSCHRIJVING

Waar komt het onbehaaglijke gevoel vandaan dat zoveel mensen ervaren in onze samenleving? Leven we te snel? Maken we verkeerde keuzes? Of gaat het om een botsing tussen wat wij diep in onszelf willen en wat het moderne leven ons oplegt: stress, consumptie en permanente beschikbaarheid? De evolutie heeft ons miljoenen jaren gevormd om te leven en denken als leden van een groter geheel, een familie, een gemeenschap. De laatste twee eeuwen zijn we veranderd in ontwortelde individuen, die worstelen met eenzaamheid, ongelijkheid en ecologische problemen. Het verlangen groeit om, net als tijdens de verlichting, de zaken helemaal anders aan te pakken. Alain Mahjoub gaat op zoek naar wat echt belangrijk is in het leven en houdt een pleidooi om het samenleven aan te passen aan de menselijke aard en behoeften - en niet andersom.

Wil je het boek lezen?Jij bent, dus ik ben in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alain Mahjoub. Lezen Jij bent, dus ik ben Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN