Duits Voor Zelfstudie + 2 Cd's

Duits Voor Zelfstudie + 2 Cd's - K.B. Zaich | Fthsonline.com

...s, 1 CD-rom met oefeningen, tekst, vertaling van woorden (2300 woorden) ... Duits voor zelfstudie - Katja Zaich, Katja B. Zaich ... ... . Woordenlijst in 6 verschillende talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits, Turks en Arabisch. Eenvoudig te leren grammatica en oefeningen. 9789000321902 9000321905 Duits voor zelfstudie - Pakket Duits voor zelfstudie is al vele jaren een succesvol leerboek waarmee u snel en efficiënt Duits leert spreken en verstaan, thuis in uw eigen te Intertaal is de specialist op het gebied van taalstudieboeken. In de webshop en bij de uitgeverij vindt u een uitgebreid assortiment ... Duits voor zelfstudie + 2 CD's / druk Heruitgave pdf ... ... . In de webshop en bij de uitgeverij vindt u een uitgebreid assortiment. Luister Taalcursus Zakelijk Duits op 6 Audio CD's. De basis van elke les (24 lessen in totaal) bestaat uit een vlot zakengesprek. Bij elke Duitse zin hoort u ook de Nederlandse vertaling. U herhaalt dat gesprek in een groot aantal oefeningen en in allerlei variaties. U leert de tekst verstaan en uiteindelijk kunt u het gesprek zelf voeren. 5. Zelfstudie: Duits leren zonder begeleiding. De hieronder vermelde middelen kunnen ook als aanvulling dienen bij een taaltraining of taalcursus: online leren met behulp van e-learningprogramma's, apps of oefenprogramma's; boeken, tijdschriften, kranten, weblogs: lezen van het nieuws, informatieve of fictieve literatuur; audio-cd's Spaans zonder moeite - Superpack (Leerboek + CD + Audio) Talen & Boeken > Leerboek Spaans + Audio CD. Spaans zonder moeite Superpack. Dit zeer complete zelfstudie Spaans pakket bevat een leerboek Spaans met 100 allesomvattende lessen om snel de taal te leren, incl. 4 Audio CD's en 1 USB-Stick met Audiomateriaal....

INFORMATIE

AUTEUR
K.B. Zaich
DIMENSIE
11,11 MB
BESTANDSNAAM
Duits Voor Zelfstudie + 2 Cd's.pdf

OMSCHRIJVING

Het ideale leerboek voor wie zich de beginselen van de Duitse taal eigen wil maken.Ook als u nog geen voorkennis van het Duits heeft, leert u snel en efficiënt het moderne Duits van alledag spreken en verstaan. In vijftien hoofdstukken, die levendig en praktisch van opzet zijn, krijgt u de leerstof aangereikt. Alle facetten van het Duits worden behandeld in de luisterteksten op de audio-cd, die door native speakers is ingesproken. Rondom de teksten staan gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen. Tussendoor krijgt u nog informatie over de Duitse cultuur en gewoonten. Met een beknopte woordenlijst en een grammatica.Deze methode is bij uitstek geschikt voor wie in zijn eigen tempo wil leren, maar ook voor wie in groepsverband studeert, op volksuniversiteiten of taalinstituten, is het een uitstekende cursus.

Wil je het boek lezen?Duits Voor Zelfstudie + 2 Cd's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.B. Zaich. Lezen Duits Voor Zelfstudie + 2 Cd's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN