Groot handboek dressuur

Groot handboek dressuur - B. Schöffmann | Fthsonline.com

...m de achterhand? Groot handboek dressuur book ... Groot Handboek Dressuur Britta Schoffmann - Alles over ... ... . Read reviews from world's largest community for readers. Wat is precies het verschil tussen arbeidsdraf, middendraf en uitg... Groot handboek dressuur dressuuroefeningen van A tot Z Britta Schoffmann. Nederlands | Hardcover € 29,95 + 59 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. Dressuuroefeningen van A tot Z. Met voor elke oefening: het doel en de bijzondere kenmerken, de juiste technieken en hulpen, de meest gemaakte fouten en hoe ze te vermijden. Wat is precies ... Britta Schöffmann Groot ... Boek over Dressuur • Bokt.nl ... . Wat is precies ... Britta Schöffmann Groot handboek dressuur. dressuuroefeningen van A tot Z. Gedrukt boek . Genre Non-Fictie Onderwerpen Huisdieren, Paardendressuur, Rijkunst, Ontspanning, Spel, Sport, Dieren, paardensport Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Deltas, Aartselaar Verschenen 2008 ISBN 9789044717334 Kenmerken 191 pagina's, 26 cm, ill De titel is Groot Handboek Dressuur en Dressuuroefeningen van A tot Z is de ondertitel (kijk maar op de foto) Maar maakt niet uit is inderdaad hetzelfde boek! Echt een goed boek. 0000 Berichten: 5038 Geregistreerd: 04-06-10. Geplaatst: 22-01-12 21:53 SamenvattingDressuuroefeningen van A tot Z. Met voor elke oefening: het doel en de bijzondere kenmerken, de juiste technieken en hulpen, de meest gemaakte fouten en hoe ze te vermijden. Wat is precies het verschil tussen arbeidsdraf, middendraf en uitges Fnac: dressuuroefeningen van A tot Z, Groot handboek dressuur, Britta Schöffmann, B.". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Groot Handboek Dressuur heb ik ook maar vind ik persoonlijk niet zo heel bijzonder. Er wordt een uitleg gegeven hoe de oefening moet. Niks meer en niks minder. FCSA Berichten: 6230 Geregistreerd: 30-10-01. Re: Beste boeken over de klassieke dressuur kunst ... Koop Groot handboek dressuur (9789044717334) je van Schoffmann, b. Artikelomschrijving. Dressuuroefeningen van A tot Z. Met voor elke oefening: het doel en de bijzondere kenmerken, de juiste technieken en hulpen, de meest ge...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Schöffmann
DIMENSIE
7,47 MB
BESTANDSNAAM
Groot handboek dressuur.pdf

OMSCHRIJVING

Dressuuroefeningen van A tot Z. Met voor elke oefening: het doel en de bijzondere kenmerken, de juiste technieken en hulpen, de meest gemaakte fouten en hoe ze te vermijden.Wat is precies het verschil tussen arbeidsdraf, middendraf en uitgestrekte draf? Welke vaardigheden train ik door een slangenvolte te rijden of een keertwending om de achterhand? Wanneer kan ik mij aan een vliegende galopwissel of een zigzag-appuyement wagen? In dit naslagwerk vindt u een overzicht van A tot Z van de belangrijkste dressuuroefeningen. U komt per oefening te weten hoe u die precies moet rijden, welke hulpen u moet gebruiken en wat de meest gemaakte fouten zijn. Bovendien wordt het doel van elke oefening en de samenhang tussen de verschillende oefeningen duidelijk gemaakt zodat u uw trainingsprogramma kunt aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld bewust oefeningen uitkiezen die de lengtebuiging of het ondertreden van de achterhand stimuleren om deze vaardigheden bij uw paard te trainen. Doelloos rondrijden of 'dressuurkunstjes' doen omdat dressuurproeven dat voorschrijven, behoort dus tot het verleden, want in dit boek vindt u alle informatie die u nodig hebt om een volleerd dressuurruiter te worden en uw paard te ontwikkelen tot een echte atleet.

Wil je het boek lezen?Groot handboek dressuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Schöffmann. Lezen Groot handboek dressuur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN