Hoe geef ik vorm aan mijn leven?

Hoe geef ik vorm aan mijn leven? - Joep Dohmen | Fthsonline.com

...n, Hoe kan ik het sociale aspect invullen? Bestel Hoe geef ik vorm aan mijn leven? van Joep Dohmen ... Hoe krijg ik mijn leven terug op de rails? | soChicken ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Hoe geef ik vorm aan mijn leven? (Paperback) Joep Dohmen. Beoordeel dit product . Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery. € 22,99. Lid van Thuiswinkel Waarborg Binnen 14 dagen gratis retourneren Op werkdagen voor 21.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,27 MB BESTANDSNAAM Hoe gee ... Hoe geef ik vorm aan mijn leven? door Joep Dohmen ... ... .00 besteld, volgende werkdag in huis (NL) INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 3,27 MB BESTANDSNAAM Hoe geef ik vorm aan mijn leven?.pdf PUBLICEER DATUM januari 2020 SCHRIJVER Joep Dohmen ISBN 9789026348914 HOE GEEF IK VORM AAN MIJN LEVEN? FILOSOFIE VAN HET MODERNE BESTAAN (September 2020) Vooraanstaande filosofen als Ferry, Foucault, Hadot, Nussbaum en Sloterdijk hebben de afgelopen decennia de klassieke opvatting van filosofie als persoon­lijke vorming nieuw leven ingeblazen. Joep Dohmen Hoe geef ik vorm aan mijn leven? Filosofie van het moderne bestaan In Hoe geef ik vorm aan mijn leven? laat Joep Dohmen zien op welke manieren wij ons een zelfstandig en betrokken leven kunnen toe-eigenen. Wie ben ik, wat wil ik met mijn leven en hoe slaag ik erin te zijn wie ik wil zijn? Dit zijn de oudste en belangrijkste vragen die de mens zich stelt. Persoonlijkheid is de ... In Hoe geef ik vorm aan mijn leven? laat Joep Dohmen zien op welke manieren wij ons een zelfstandig en betrokken leven kunnen toe-eigenen. Wie ben ik, wat wil ik met mijn leven en hoe slaag ik erin te zijn wie ik wil zijn? Dit zijn de oudste en belangrijkste vragen die de mens zich stelt. Bestel Hoe geef ik vorm aan mijn leven? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Hoe geef ik dat 'goede leven' vorm? In december en januari was ik er tussenuit. Ik nam maar liefst zeven weken vrij om even los te komen van het leven zoals ik dat de afgelopen tijd leefde. Naast een reislust die om de zoveel tijd niet meer te bedwingen is, had ik ook de behoefte om helemaal los te komen van werk en het dagelijkse ritme. Ik heb uw site gelezen van hoe krijg ik mijn leven terug op de rails en ik heb zelfs drie keer gelezen want ik kon het niet geloven wat u geschreven hebt. Dit heb ik over drie jaar meegemaakt. Ik zag mijn leven totaal ondergaan. Alles wat maar kon tegenslagen, slaagde tegen. Geef ik mijn leven op actieve wijze vorm of verkies ik passief te zijn en wacht ik op wat me overkomt? Het antwoord wat elk mens, telkens opnieuw, bewust of onbewust, op deze vragen formuleert, noem je ook wel, naar Heidegger, Dasein , zijn in tijd en plaats. Depressie? Hoe geef jij vorm aan je leven? Hoe...

INFORMATIE

AUTEUR
Joep Dohmen
DIMENSIE
6,64 MB
BESTANDSNAAM
Hoe geef ik vorm aan mijn leven?.pdf

OMSCHRIJVING

Joep DohmenHoe geef ik vorm aan mijn leven?Filosofie van het moderne bestaan In Hoe geef ik vorm aan mijn leven? laat Joep Dohmen zien op welke manieren wij ons een zelfstandig en betrokken leven kunnen toe-eigenen. Wie ben ik, wat wil ik met mijn leven en hoe slaag ik erin te zijn wie ik wil zijn? Dit zijn de oudste en belangrijkste vragen die de mens zich stelt. Persoonlijkheid is de belangrijkste voorspeller van je toekomst, wat betreft het slagen van relaties, het succes in een loopbaan, het vervullen van betekenisvolle sociale rollen en het omgaan met tegenslag, kortom: van een goed en gelukkig levenBildung is de moderne vormingsfilosofie die ons leert hoe we vorm kunnen geven aan ons eigen leven. In het voetspoor van bekende filosofen als Bieri, Neiman, Nussbaum en Sloterdijk laat Joep Dohmen zien hoe we dankzij een eigentijdse Bildung een autonome en betrokken persoonlijkheid kunnen ontwikkelen en welke bagage je nodig hebt voor een goed en zinvol leven in dit neoliberale tijdsgewricht.

Wil je het boek lezen?Hoe geef ik vorm aan mijn leven? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joep Dohmen. Lezen Hoe geef ik vorm aan mijn leven? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN