Ik en de verloren ander

Ik en de verloren ander - Liesbeth Gijsbers | Fthsonline.com

...een dierbare aan de dood wanneer die dood zelf gezocht werd, uit diepe wanhoop en eenzaamheid?Zelfdoding is niet te bevatten voor wie achterblijft, het is een werkelijkheid die onze vertrouwde zingeving voorbij is ... PDF Ik en de verloren ander - Boekencentrum Uitgevers ... . Dat maakt dat je gemakkelijk in je rouw verdwaalt: in de nooit helemaal te beantwoorden vragen naar het hoe en waarom, en in verlammende ... Ik en de verloren ander | ISBN 9789021143699 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Liesbeth Gijsbers Ik en de verloren ander . HOME; ZOEKEN op trefwoord; PAASBOEKEN; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; ... Daron Acemoglu en James Robinson; David Adam; Hui ... Ik en de verloren ander by Boekencentrum Uitgevers - Issuu ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Liesbeth Gijsbers Ik en de verloren ander . HOME; ZOEKEN op trefwoord; PAASBOEKEN; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; ... Daron Acemoglu en James Robinson; David Adam; Huib Afman; Giorgio Agamben; Barney Agerbeek; Samira Ahale; Hans Alderliesten; Svetlana Alexijevitsj; Mariken Althuizen, Esther de Boer, Nathalie van Kordelaar; Götz Aly ... Ik en de verloren ander door Liesbeth Gijsbers, EAN 9789021143699. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Bestel Ik en de verloren ander van Liesbeth Gijsbers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het e-book Ik en de verloren ander, geschreven door Liesbeth Gijsbers, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Liesbeth Gijsbers Ik en de verloren ander. kleine filosofie van rouw en verlangen. Gedrukt boek . Nadat ze haar zus door een zelfgekozen dood heeft verloren, zoekt de schrijfster antwoord op haar vele vragen bij tal van beroemde filosofen. Genre Non-Fictie Onderwerpen Ik en de verloren ander bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Ik en de verloren ander Kleine filosofie van rouw en verlangen. In dankbare herinnering aan mijn zus Judith 6 maart 1954 - 16 maart 2009 Eigenlijk zijn we een fijne schommeling van liefde, een en-zovoort van beweging en tegen-beweging tot 't hoogste punt van rust.1. Inhoud Wat vooraf ging 9 Dit interview met Liesbeth Gijsbers gaat over het boek 'Ik en de verloren ander. Kleine filosofie van rouw en verlangen'. Liesbeth schreef dit boek naar aanleiding van de zelfdoding van haar zus. ISBN: 9789021143699 Auteur: Liesbeth GijsbersTitel: Ik en de verloren anderOndertitel: Kleine filosofie van rouw en verlangen Flaptekst:Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood, wanneer die dood niet ...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Gijsbers
DIMENSIE
5,64 MB
BESTANDSNAAM
Ik en de verloren ander.pdf

OMSCHRIJVING

Ik en de verloren ander 1e druk is een boek van Liesbeth Gijsbers uitgegeven bij Meinema. ISBN 9789021143699 Hoe leef je verder met het verlies van een dierbare aan de dood, wanneer die dood niet kwam maar zelf gezocht werd, veelal uit diepe wanhoop en eenzaamheid? Zelfdoding is niet te bevatten voor wie achterblijft, het is een werkelijkheid die onze vertrouwde zingeving voorbij is. Dat maakt dat je gemakkelijk in je rouw verdwaalt: in de nooit helemaal te beantwoorden vragen naar het hoe en waarom, en in verlammende gevoelens van schuld, woede of schaamte. Hoe vind je een begaanbare weg erdoorheen, terug het leven in? Liesbeth Gijsbers schetst haar eigen zoektocht naar houvast en een leefbare toekomst. Troost en perspectief vond ze vooral bij de Frans-joodse filosoof Emmanuel Levinas. Die hielp haar een persoonlijk antwoord te geven op de trage vragen waarvoor de dood van haar zus haar gesteld had.

Wil je het boek lezen?Ik en de verloren ander in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Gijsbers. Lezen Ik en de verloren ander Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN