Over worst

Over worst - Meneer Wateetons | Fthsonline.com

... welke op een worst leek, op ons bord. Het ve ... Alles over droge worst maken - Mijn Hollandse Keuken ... ... Nu kun je de worst gaan garen door het vuur aan te wakkeren en te brengen naar 75 graden Celsius. Gaar de worst een half uur tot drie kwartier en breng dan rookmot aan op het vuur. Rook de worst op een lagere temperatuur van ongeveer 55 graden na gedurende anderhalf uur tot een mooie donkere rookkleur is ontstaan. De rookworst is nu warm gerookt. Lees hier de recensie van het boek Over Worst (d.d. 23 oktober 2011). In 2016 zijn we weer be ... Over Worst - handboek voor de liefhebber | Eetsnob ... .d. 23 oktober 2011). In 2016 zijn we weer begonnen met het verzorgen van een workshop. Samen worsten maken is leuk om te doen en daarna weet je het dan ook. Kijk hier wanneer de volgende workshop is gepland. Traditioneel is november de slachtmaand. worst definition: 1. superlative of bad: of the lowest quality, or the most unpleasant, difficult, or severe: 2. the…. Learn more....

INFORMATIE

AUTEUR
Meneer Wateetons
DIMENSIE
4,22 MB
BESTANDSNAAM
Over worst.pdf

OMSCHRIJVING

Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande ­filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami? Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door een professionele jury die alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten heeft geproefd en beoordeeld. (En ja, dit was een zware opgave.)

Wil je het boek lezen?Over worst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meneer Wateetons. Lezen Over worst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN