Heerlijk oneerlijk

Heerlijk oneerlijk - Dan Ariely | Fthsonline.com

...ormatie over de Patisserie College banketbakkers ... Heerlijk oneerlijk | Ariely | 9789490574741 | Businezz ... . Topkwaliteit zoals u van een authentieke banketbakker mag verwachten. Heerlijk oneerlijk (eBook) Dan Ariely is een geweldige auteur. Download en lees het boek Heerlijk oneerlijk op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Heerlijk oneerlijk in PDF, ePUB, MOBI. Het wetenschappelijk bewijs liegt er niet om: zelfs de meest eerlijke mensen nemen meerdere keren per dag een loopje met de waarheid. Recensie: Heerlijk oneerlijk van Dan Ariely. o ... Heerlijk oneerlijk - Filosofie Magazine ... . Recensie: Heerlijk oneerlijk van Dan Ariely. oktober 23, 2012 · door Mick · in Blog, Boeken, Boekrecensie, Not just any book · 1 reactie. Een boek over hoe we allemaal liegen, met name tegen ons zelf. Het is een hot topic deze dagen, maanden, de afgelopen jaren. Oneerlijk In vergelijking met eerlijk en goed, is het aanbod met slecht en oneerlijk overvloedig. Geen enkele vergelijking schuwt men om aan te geven dat zijn medemens slecht is, niet te vertrouwen, liegt en bedriegt. Spreekwoorden met het thema slecht gebruiken ook minder gekuiste en minder kerkelijke woordenschat. 15-okt-2012 - Deze pin is ontdekt door Yvonne de Bruin. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....

INFORMATIE

AUTEUR
Dan Ariely
DIMENSIE
6,45 MB
BESTANDSNAAM
Heerlijk oneerlijk.pdf

OMSCHRIJVING

Het wetenschappelijk bewijs liegt er niet om: zelfs de meest eerlijke mensen nemen meerdere keren per dag een loopje met de waarheid. Hóé (on)eerlijk we zijn blijkt verrassend genoeg afhankelijk van invloeden van buitenaf: Zet een proefpersoon een nepmerk zonnebril op en hij gaat eerder vals spelen. Verplaats bij het belastingaangifte de plek voor de handtekening naar boven aan het formulier en een heel land wordt een klein beetje eerlijker. Maar let op: een hogere straf of een grotere pakkans blijken daarentegen vrijwel geen effect te hebben op onze eerlijkheid.In Heerlijk oneerlijk geeft Dan Ariely een onweerstaanbaar leuk kijkje achter de schermen van de menselijke komedie. Aan de hand van pakkende anekdotes en tegen-intuïtieve inzichten laat hij de verborgen krachten zien die jou - en anderen - eerlijk of oneerlijk maken.Ariely's eerdere bestseller Predictably Irrational is inmiddels in 27 talen vertaald. Zijn lezingen over irrationeel gedrag op TED.com zijn wereldwijd meer dan drie miljoen keer bekeken. Dan Ariely is hoogleraar psychologie en gedragseconomie aan Duke University. De afgelopen jaren heeft hij baanbrekend onderzoek gedaan naar de waarheid achter oneerlijkheid. Tenminste, dat beweert hij.

Wil je het boek lezen?Heerlijk oneerlijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dan Ariely. Lezen Heerlijk oneerlijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN