Van Akasha tot zout

Van Akasha tot zout - Adrie van der Ven | Fthsonline.com

...gt bij om je kwaliteit van leven en gezondheid te verbeteren ... Van Akasha tot zout | Topboeken ... . In het boek wordt tevens het psychosomatisch denken behandeld, waarbij de energetische wereld, de psychologische ervaring en functionele processen van organen tot één geheel worden gebracht. Het is ... Van Akasha tot zout Adrie van der Ven • Boek • paperback. Samenvatting . Dit boek gaat over psychosomatiek en behandelt uitgebreid de celzouten van dr. Schüssler. Het geeft inzicht in achtergrondprocessen bij ... Van Akasha tot zout | Adrie van der Ven - Doorbraak winkel ... . Schüssler. Het geeft inzicht in achtergrondprocessen bij ziekten die vaak een voorspel hebben van verslavende gewoonten, een onevenwichtig dagritme of gekwetste gevoelens. Van Akasha tot zout; Van Akasha tot zout. Adrie van der Ven Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd: € 22,95: GRATIS verzending! (NL) ISBN: 978-94-6365-000-7, 376 blz., november 2017 Formaat: 21,0 (h) x 14,5 (b) x 2,6 (d) cm. Gewicht: 593 gram ... Boekpresentatie van Akasha tot zout » Boekpresentatie :Zaterdag 18 november komt mijn boek over natuurgeneeskunde uit! Daar ben ik trots op het is vooraf veel werk geweest. Van Akasha tot zout | ISBN 9789463650007 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Beschrijving Van Akasha tot zout Dit boek gaat over psychosomatiek en behandelt uitgebreid de celzouten van dr. Schüssler. Het geeft inzicht in achtergrondprocessen bij ziekten die vaak een voorspel hebben van verslavende gewoonten, een onevenwichtig dagritme of gekwetste gevoelens. Bestel Van Akasha tot zout van Adrie van der Ven. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen beden...

INFORMATIE

AUTEUR
Adrie van der Ven
DIMENSIE
5,73 MB
BESTANDSNAAM
Van Akasha tot zout.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek gaat over psychosomatiek en behandelt uitgebreid de celzouten van dr. Schüssler. Het geeft inzicht in achtergrondprocessen bij ziekten die vaak een voorspel hebben van verslavende gewoonten, een onevenwichtig dagritme of gekwetste gevoelens. Het boek biedt analyse, richting voor de conclusie en concrete stappen tot herstel. Het chakrasysteem wordt gebruikt als een leidraad voor een diepgaande interpretatie. In de chakra's ligt het geheel van de menselijke conditionering besloten. De meest intense gevoelens, wilskracht, angst, realisme, creativiteit en denkprocessen zijn verweven met het systeem van de chakra's. Deze zijn tevens verbonden met specifieke organen en de besturingssystemen. Zo ontstaat een holistisch en psychosomatisch beeld.Het veld van Akasha is de etherische wereld, die op persoonlijk niveau als een aura wordt waargenomen. Als parels liggen de chakra's hierin te fonkelen, tevens zijn zij de dynamo voor lichamelijke en psychologische processen. Deze drievoudige werkelijkheid vormt de basis tot natuurlijk herstel.Een blijvende psychologische spanning kan vanuit emotionele onrust of na onderdrukking in het lichaam uitkristalliseren als ontsteking, verharding of ziekte. Virussen, erfelijke factoren en chemische vervuiling kunnen eveneens de directe oorzaak vormen voor ziekte in een acute of chronische vorm. Stress die langdurig van aard is, vormt evenzeer een bedreiging voor het solide functioneren van het immuunsysteem.Een boeiende, veelzijdige en veelomvattende handleiding voor een gezonder leven. Een boeiende, veelzijdige en veelomvattende handleiding voor een gezonder leven. Adrie van der Ven heeft dertig jaar ervaring als natuurgenezer en als helderziende en is energetisch therapeut. Van zijn hand verschenen eerder de boeken Dynamiek van de chakra's en De twaalf tekens.

Wil je het boek lezen?Van Akasha tot zout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adrie van der Ven. Lezen Van Akasha tot zout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN