Vluchtautogedichten

Vluchtautogedichten - Maarten van der Graaff | Fthsonline.com

...lega. Vluchtautogedichten is zonder twijfel het sterkste debuut van het jaar ( ... Vluchtautogedichten - Maarten van der Graaff - 9789025441173 ... ...) een geweldige leeservaring waarin alles op het spel wordt gezet. - Metro. Grappig, overmoedig en af en toe schaamteloos lyrisch. Poëzie voor op vakantie. Laat ik het maar meteen zeggen: met de debuutbundel Vluchtautogedichten van Maarten van der Graaff kun je een paar aangename uurtjes doorbrengen. 'Ik ben een fascinerende kerel,' zegt de dichter zelf, '(…) ik ben heerlijk tegendraads, radicaal, belezen, zelfverzekerd, bescheiden als het moet, ik maak je aan het lachen, ik blijf een mysterie.' Maarten van der Graaff (1987) debuteerde in 2013 met de bundel Vluchtautoge ... Vluchtautogedichten - Maarten van der Graaff - De Leesfabriek ... .' Maarten van der Graaff (1987) debuteerde in 2013 met de bundel Vluchtautogedichten bij Uitgeverij Atlas Contact. In 2014 werd deze bundel met de C. Buddingh'-prijs bekroond. Dood werk, zijn tweede bundel, is in het voorjaar van 2015 verschenen. Hij publiceerde poëzie en proza in verschillende tijdschriften en is veel op de podia te vinden. Zomerboeken zijn er om in te vluchten, en Maarten van der Graaffs Vluchtautogedichten is hét handboek voor mensen die hun poëzie graag met een flinke dosis avontuur nem...

INFORMATIE

AUTEUR
Maarten van der Graaff
DIMENSIE
10,67 MB
BESTANDSNAAM
Vluchtautogedichten.pdf

OMSCHRIJVING

'Maarten van der Graaff is zowel dichter als vernieuwer. Hij is een scherp luisteraar en heeft lef. Godzijdank is hij ook een lyricus en maakt muziek van alle wanorde. Maarten van der Graaff is onbetwist een nieuwe en spitsvondige stem in de poëzie.' - Erik LindnerVluchtautogedichten is de enige echt vrije encyclopedie. Zo praten figuren uit een bouquetreeksroman over verveling. Zo voorspelt de jonge debutant de dood van een prominente collega. Iemand vaart op een cruiseschip richting het onmogelijke. Een anti-encyclopedie dus, maar ook de zoektocht van een dichter die de hele nacht onderweg is door duister gebied, met een gedicht in zijn achterbak, op zoek naar levensvatbare ruimte.Maarten van der Graaff (1987) publiceerde poëzie en proza in o.a. De Revisor, nY, De Brakke Hond, DW B en Het Liegend Konijn.Van minuut tot minuut zou er niets van mij overblijven.Een wandeling met aan weerskanten bedwelmende aspecten leerde mij dit.Ik brak een angst aan die hier op had gewacht.

Wil je het boek lezen?Vluchtautogedichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maarten van der Graaff. Lezen Vluchtautogedichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN