Beter dan echt

Beter dan echt - Jane Mcgonigal | Fthsonline.com

...je er meer van kunt kopen. En als je niet het geld hebt om in één keer een groot bedrag te beleggen, dan kun je met de dollar cost averaging toch blijven sparen ... Klinkt cd echt beter dan mp3? | De Volkskrant ... . In Beter dan echt maakt ze gebruik van inzichten uit onder andere de neurologie, psychologie en filosofie om duidelijk te maken hoe gaming zo'n grote rol kan spelen en waarom dit een van de belangrijkste trends van deze tijd is. Maar ze gaat nog een stap verder. Twijfelwoorden | dan of als. Wat is het verschil tussen 'dan' en 'als'? Als je twee dingen A en B vergelijkt en je wilt het verschil beschrijven, gebruik je vaa ... bol.com | Beter dan echt | 9789490574406 | Jane Mcgonigal ... ... . Twijfelwoorden | dan of als. Wat is het verschil tussen 'dan' en 'als'? Als je twee dingen A en B vergelijkt en je wilt het verschil beschrijven, gebruik je vaak de vergrotende trap of bijvoorbeeld 'anders' om het verschil te beschrijven. A is groter (mooier, kleiner, witter, harder, enthousiaster, beter, anders) dan B: Kees zingt mooier dan Wim.; Kees is nog groter dan een reus. Wat is beter voor je portemonnee: oplaadbare batterijen of wegwerpexemplaren? En hoe zit dat eigenlijk: zijn dure batterijen ook beter van kwaliteit? Oplaadbare batterijen zijn in de aanschaf duurder dan eenmalige batterijen, maar die meerprijs verdien je al na gemiddeld 6 keer laden terug. Opladen kost namelijk maar zo'n 0,4 eurocent per keer....

INFORMATIE

AUTEUR
Jane Mcgonigal
DIMENSIE
6,39 MB
BESTANDSNAAM
Beter dan echt.pdf

OMSCHRIJVING

Beter dan echt 1e druk is een boek van Jane Mcgonigal uitgegeven bij Maven Publishing. ISBN 9789490574406 De trend is onontkoombaar: steeds meer mensen verlaten de realiteit om zich terug te trekken in games. Honderden miljoenen verdiepen zich elke week ontelbare uren in virtuele werelden. Waarom? Hebben gamers een afkeer van sociale contacten? Zijn games zo verslavend?Jane McGonigal, een van 's werelds bekendste onderzoekers op dit gebied, stelt een verfrissende nieuwe vraag: is er wellicht iets mis met de realiteit? In Beter dan echt maakt ze gebruik van inzichten uit onder andere de neurologie, psychologie en filosofie om duidelijk te maken hoe gaming zo'n grote rol kan spelen en waarom dit een van de belangrijkste trends van deze tijd is. Maar ze gaat nog een stap verder. Aan de hand van vele voorbeelden laat ze zien hoe gaming gebruikt kan worden door bedrijven, overheden en scholen om op creatievere en effectievere wijze te werk te gaan.

Wil je het boek lezen?Beter dan echt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jane Mcgonigal. Lezen Beter dan echt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN