B-boekjes bijbel

B-boekjes bijbel - Annette Doggen | Fthsonline.com

...r Doggen, Annette, EAN 9789032300326. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten ... B-boekjes Bijbel (9789032300326): Annette Doggen, Michel ... ... . Internationale Bijbel Bond. B-boekjes Jozef - Voorleesboekjes met een bijbelverhaal op rijm en vrolijke tekeningen van Michel de Boer voor peuters en jonge kleuters. ... De serie B-boekjes bestaat uit 20 deeltjes, 10 deeltjes bij het Oude en 10 deeltjes bij het Nieuwe Testament. De B-boekjes zijn eenvoudige voorleesboekjes van mooie bijbelverhalen voor peuters en kleuters. De prachtige tekeningen met de te ... B-boekjes bijbel - 9789032300326 - De Fakkel ... . De B-boekjes zijn eenvoudige voorleesboekjes van mooie bijbelverhalen voor peuters en kleuters. De prachtige tekeningen met de tekst op rijm spreken jonge kinderen enorm aan. Deze DVD bevat vier geanimeerde Bijbelverhalen. Bij elk verhaal is een liedje geschreven op een bekende melodie die door de kinderen van de Kids Crew gezongen worden. B-boekjes bijbel door Doggen, Annette, EAN 9789032300326. Over Ichthusboekhandel.nl. Ichthusboekhandel.nl is een landelijke website met vier christelijke boekhandels in de regio rond Alphen aan den Rijn, den Haag, Leiden en Zoetermeer. B-Boekjes bijbel, EAN 9789032300326. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Leuke boekjes bij de bijbel voor kinderen als cadeau bij geboorte, doop of opdragen vindt je bij de webshop of een van de winkels van Ichthusboekhandel.nl. B-boekjes bijbel; Doggen, Annette; EAN 9789032300326; CBC; Internationale Bijbelbondstudieboeken - boeken - muziek - antiquariaat B-BOEKJES BIJBEL Reviews (0) Twintig bijbelverhalen op rijm om thuis voor te lezen, voor het peuterwerk in de kerk, op de peuterspeelzaal en in de kinderopvang. In elk bijbelverhaal is een diertje aanwezig dat de peuters al snel zullen herkennen, Help peuters en kleuters om de Bijbel te leren kennen Help peuters en kleuters om de Bijbel te ontdekken met de boekjes en methoden van de Internationale Bijbelbond. Met maar liefst twintig boekjes over de Bijbel, een volledig peuterprogramma voor kinderopvang en kerk, en diverse andere uitgaven is er altijd iets wat aansluit op hun belevingswereld. B-boekjes daniel. Bestelnummer: 9789032309602: Categorie: Bijbel en kind: Samenvatting. Een eenvoudig boekje om voor te lezen aan kinderen thuis, in kinderdiensten, op de peuterspeelzaal of de creche. Met tips voor spelletjes, verwerking en liedjes. Op iedere pagina zit een dier verstopt. B-boekje Pinksterfeest Een eenvoudig voorleesboekje op rijm om voor te lezen aan kinderen thuis, in de kinderdiensten, op de peuterspeelzaal of de crèche. Met tips voor spelletjes, verwerking en liedjes. Op iedere pagina zit een dier verstopt. Bij iedere serie is een kleurboek verkrijgbaar....

INFORMATIE

AUTEUR
Annette Doggen
DIMENSIE
6,46 MB
BESTANDSNAAM
B-boekjes bijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Twintig bijbelverhalen op rijm om thuis voor te lezen, voor het peuterwerk in de kerk, op de peuterspeelzaal en in de kinderopvang.In elk bijbelverhaal is een diertje aanwezig dat de peuters al snel zullen herkennen,De verhalen zijn ook los verschenen in een handzame hardcover uitgave met tips voor spelletjes, verwerking en liedjes.Bij de B-boekjes en deze speciale bijbeleditie hoort ook een serie dvd's met de geanimeerde verhalen, de themaliedjes en de doe-mee-verhalen.

Wil je het boek lezen?B-boekjes bijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annette Doggen. Lezen B-boekjes bijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN