Scherven van hoop

Scherven van hoop - Gemma Liviero | Fthsonline.com

...nier om te gaan met de verschrikkingen van de oorlog ... Scherven van hoop - Gemma Liviero | 9789029728119 ... ... . Gemma Liviero schreef meerdere romans die zich afspelen in de Tweede Wereldoorlog, waarvan 'Scherven van hoop' de eerste is die in Nederland verschijnt. Het idee om fictie te gaan schrijven over deze periode ontstond toen ze veteranen interviewde voor een studieproject. Vanuit dit idee ontstonden, na jaren van research, haar romans. Scherven van hoop' van Gemma Liviero: een aangrijpend oorlogsverhaal WO II over een Nazi-arts, een Joodse vrouw en een klein meisje, wier wegen op een bijzondere manier samenkomen. Drie verschillende mensen proberen op hun eigen ma ... bol.com | Scherven van hoop, Gemma Liviero | 9789029728355 ... ... . Drie verschillende mensen proberen op hun eigen manier om te gaan met de verschrikkingen van de oorlog. Het... Scherven van hoop - Gemma Liviero - Paperback 'Scherven van hoop' van Gemma Liviero: een aangrijpend oorlogsverhaal over een Nazi-arts, een Joodse vrouw en een klein meisje, wier wegen op een bijzondere manier samenkomen. Drie verschillende mensen proberen op hun eigen manier om te gaan met de verschrikkingen van de oorlog. Het boek scherven van hoop is geschreven door Gemma Liviero. Gemma schreef al eerder romans die zich afspelen in de WOII, dit boek is haar debuut die in Nederland verschijnt. Gemma woont met haar man en kinderen in Queensland in Australië. In het dagelijks leven houdt Gemma zich bezig met het... 'Scherven van hoop' van Gemma Liviero: een aangrijpend oorlogsverhaal over een Nazi-arts, een Joodse vrouw en een klein meisje, wier wegen op een bijzondere manier samenkomen. Drie verschillende mensen proberen op hun eigen manier om te gaan met de verschrikkingen van de oorlog....

INFORMATIE

AUTEUR
Gemma Liviero
DIMENSIE
10,66 MB
BESTANDSNAAM
Scherven van hoop.pdf

OMSCHRIJVING

'Scherven van hoop' van Gemma Liviero: een aangrijpend oorlogsverhaal over een Nazi-arts, een Joodse vrouw en een klein meisje, wier wegen op een bijzondere manier samenkomen. Drie verschillende mensen proberen op hun eigen manier om te gaan met de verschrikkingen van de oorlog. Willem, een Nazi-arts met gewetenswroeging; Elsi, een jonge Joodse vrouw die probeert te overleven in een getto dat door de Duitse bezetter in Polen is gesticht; en Matilda, een meisje dat vastgehouden wordt in een Lebensborn kliniek waar het Arische ras wordt verbeterd. Wanneer hun wegen zich kruisen, vechten ze samen voor een nieuw bestaan. Maar de oorlog laat diepe sporen na.

Wil je het boek lezen?Scherven van hoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gemma Liviero. Lezen Scherven van hoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN