Als Liefde Een Obsessie Wordt

Als Liefde Een Obsessie Wordt - Susan Forward | Fthsonline.com

...eft het mooiste gevoel wat er lijkt te bestaan ... Afkomen van een obsessie binnen een relatie: 15 stappen ... ... . Als liefde een obsessie wordt, zijn er twee slachtoffers: degene die door een ongewenste liefde achtervolgd wordt, en degene die uiting blijft geven aan een onbeantwoorde liefde. Voor beiden lijkt er geen simpele oplossing te zijn. Juridische maatregelen (bijv. bij stalking) geven maar beperkt soelaas. Als de liefde over is, rest vaak pure wanhoop, uitzinnige huilbuien, een zware depressie en een allesoverweldigend gevoel dat ze zonder die ene persoon echt niet verder kunnen leven. "Ik was een open wond', aldus een van de geà ... Als liefde een obsessie wordt | Baaswaterval.nl ... . "Ik was een open wond', aldus een van de geïnterviewden die zelfs midden in de nacht naar de woning van haar ex trok en er uitzinnig op de deur begon te bonken tot buren haar aanmaanden om op te hoepelen. Als liefde een obsessie wordt: ... »Kunstenaars gebruiken hun kunst vaak als een ritueel om los te komen. Marina Abramovic doet dat bijvoorbeeld. Zij deed performances met haar man, ... Ware liefde: je kan niet zonder die ander, wilt die ander koesteren en beschermen. Ie...

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Forward
DIMENSIE
9,29 MB
BESTANDSNAAM
Als Liefde Een Obsessie Wordt.pdf

OMSCHRIJVING

Als liefde een obsessie wordt, zijn er twee slachtoffers: degene die door een ongewenste liefde achtervolgd wordt, en degene die uiting blijft geven aan een onbeantwoorde liefde. Voor beiden lijkt er geen simpele oplossing te zijn. Juridische maatregelen (bijv. bij stalking) geven maar beperkt soelaas.Susan Forward geeft in dit boek een praktisch programma dat op de persoon gericht is, en dat de interactie van beiden zodanig kan veranderen, dat de vicieuze cirkel van ongewenst gedrag doorbroken wordt. Elk van beide partijen kan dan weer tot een normaal leven terugkeren. Dat is de bemoedigende boodschap van dit boek.

Wil je het boek lezen?Als Liefde Een Obsessie Wordt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Forward. Lezen Als Liefde Een Obsessie Wordt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN