Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering

Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering - Chris Hooijkaas | Fthsonline.com

...enken te zetten. Te vaak wordt herhaald wat men hoort, zonder er verder over na te denken ... PDF Adfg3g4342descargardenk+Na+Over+Wereldbevolking+En ... ... . Met dit boek wil ik op basis van feiten en verbanden laten zien wat er logischerwijs te verwachten is. Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering (Paperback). Wat krijg je als je metingenen gezond verstand combineert? Inzichten over... Kritisch denken werd hem met de paplepel ingegoten. Al twintig jaar geeft hij advies over grote projecten op basis van gezond verstand. Deze ervaring gebruikt hij hier voor de analyse van de huidige ontwikkelingen van de we ... Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering, Chris ... ... . Deze ervaring gebruikt hij hier voor de analyse van de huidige ontwikkelingen van de wereldbevolking en de klimaatverandering. Hij is in 1954 geboren. Het boek Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering, geschreven door Chris Hooijkaas, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Wat krijg je als je metingen en gezond verstand combineert? Inzichten over wereldbevolking en klimaat. Maar ook vragen. Vragen waar je over moet nadenken. Nadenken kan verschil maken De bevolkingsexplosie is in volle gang. In 30 jaar verdubbelt het aantal Afrikanen. Dorpen worden steden met 40.000.000 inwoners met gebrek aan water en eten. Hoe staa Wat krijg je als je metingen en gezond verstand combineert? Inzichten over wereldbevolking en klimaat. Maar ook vragen. Vragen waar je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Chris Hooijkaas
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering.pdf

OMSCHRIJVING

Wat krijg je als je metingenen gezond verstand combineert? Inzichten over wereldbevolking en klimaat. Maar ook vragen. Vragen waar je over moet nadenken.Nadenken kan verschil makenDe bevolkingsexplosie is in volle gang. In 30 jaar verdubbelt het aantal Afrikanen. Dorpen worden steden met 40.000.000 inwoners met gebrek aan water en eten. Hoe staan wij tegenover de gevolgen? Honger, migratie, ziekte en conflicten.Het klimaat verandert. Hoe erg is dat? Kan de politiek de natuur bedwingen? Hebben maatregelen in Nederland en de EU wel effect? Moeten we onze aandacht niet verleggen naar de gevolgen zoals de zeespiegelstijging?De Club van Rome waarschuwde 50 jaar geleden dat er grenzen zijn aan de groei. Daar gaan we de komende jaren overheen. Wat nu? Dit boek lost dat niet even op, maar het geeft metingen, logische verbanden en extrapolaties. Wat kunnen we verwachten? Dit zijn wereldproblemen en niet alleen Nederlandse kwesties. Soms zijn feiten en ontwikkelingen verbazingwekkend. Dit boek helpt om verder te denken en niet klakkeloos aan te nemen wat er gezegd wordt.Chris Hooijkaas is altijd internationaal bezig geweest. Kritisch denken werd hem met de paplepel ingegoten. Al twintig jaar geeft hij advies over grote projecten op basis van gezond verstand. Deze ervaring gebruikt hij hier voor de analyse van de huidige ontwikkelingen.

Wil je het boek lezen?Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chris Hooijkaas. Lezen Denk na over wereldbevolking en klimaatverandering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN