Een vrouw kennen

Een vrouw kennen - Amos Oz | Fthsonline.com

...ht dat Joël zijn vraag niet gehoord had en herhaalde haar daarom: 'Zullen we even achter het huis gaan kijken?' Hoewel hij al besloten had, maakte Joël geen haast met antwoorden ... Een vrouw kennen door Amos Oz (paperback) - Managementboek.nl ... . Geschreven bij Een vrouw kennen. Amoz Oz verteld in Een vrouw kennen het verhaal over Joël, een soort van spion en zijn worstelingen in zijn leven. Of misschien verteld het wel gewoon over het leven van Joël een man die een binnenvetter lijkt te zijn en van veel dingen de schuld lijkt te krijgen. In 'Een vrouw kennen' van Amos Oz probeert de hoofdpersoon Joël zijn observatie- en beoordelingsvaardigheden, die in zijn carrière als geheim agent zo succesvol waren, na zijn ... Ik heb een leuke vrouw leren kennen, en nu? - Datewijsheid ... . In 'Een vrouw kennen' van Amos Oz probeert de hoofdpersoon Joël zijn observatie- en beoordelingsvaardigheden, die in zijn carrière als geheim agent zo succesvol waren, na zijn pensioen toe te passen op de mensen in zijn directe omgeving, maar faalt daarin hopeloos.'Iedereen heeft dezelfde... Een vrouw kennen Amos Oz. Introductie. Leesfragment. Een vrouw kennen Amos Oz. Paperback 22,99 E-book 9,99. Paperback: 22,99. Als zijn vrouw verongelukt, besluit een Israëlische geheim agent om te stoppen met zijn werk en met zijn dochter, moeder en schoonmoeder te verhuizen naar een buitenwijk... Geschreven bij Een vrouw kennen. Amoz Oz verteld in Een vrouw kennen het verhaal over Joël, een soort van spion en zijn worstelingen in zijn leven. Of misschien verteld het wel gewoon over het leven van Joël een man die een binnenvetter lijkt te zijn en v...

INFORMATIE

AUTEUR
Amos Oz
DIMENSIE
5,95 MB
BESTANDSNAAM
Een vrouw kennen.pdf

OMSCHRIJVING

Als zijn vrouw verongelukt besluit een Israëlische geheim agent om te stoppen met zijn werk en met zijn dochter, moeder en schoonmoeder te verhuizen naar een buitenwijk van Tel Aviv. Zijn tijd brengt Joël Ravid door met het opknappen van zijn huis, met tuinieren en met zijn familie, buren en een paar voormalige collega's. Na een leven lang de geheimen van anderen te ontraadselen dwingen de dood van zijn vrouw en het bevreemdende gedrag van zijn dochter hem om de leugens die hij zichzelf heeft voorgehouden onder ogen te komen. Langzaam maar zeker breekt Joël door de muur heen die hij om zichzelf heeft opgetrokken en dat werkelijk menselijk contact in de weg stond.

Wil je het boek lezen?Een vrouw kennen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amos Oz. Lezen Een vrouw kennen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN