Veerkracht

Veerkracht - Boris Cyrulnik | Fthsonline.com

...er weet. Waarom is veerkracht zo belangrijk? Bij een goede gezondheid zijn belasting (hetgeen je op je bordje krijgt aan fysieke, emotionele en sociale uitdagingen) en belastbaarheid (wat je persoonlijk aankunt aan fysieke, emotionele en sociale uitdagingen) in balans ... Veerkracht | NJi ... . Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag. Je 'veert' als het ware terug. Mensen met een hoge veerkracht laten minder snel de moed zakken. Ze gaan door, wat er ook gebeurt. Meer nog, ze komen er zelfs sterker uit! 'What doesn't kill you makes you stronger' is hun motto. Met meer dan 2700 meetings was Veerkracht het grootste netwerking event ooit in Vlaanderen. Volg Conversation Starter op Facebook en T ... Veerkracht: Online Netwerkevenement ... . Ze gaan door, wat er ook gebeurt. Meer nog, ze komen er zelfs sterker uit! 'What doesn't kill you makes you stronger' is hun motto. Met meer dan 2700 meetings was Veerkracht het grootste netwerking event ooit in Vlaanderen. Volg Conversation Starter op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van toekomstige events. Bekijk de aftermovie Veerkracht is vandaag hét sleutelwoord als het gaat om de manier waarop we in het leven staan. Wat er ook gebeurt in ons leven (veranderingen, negatieve gebeurtenissen, een verlies, een burn-out, een depressie, problemen veroorzaakt door stress op het werk...), steeds weer wordt de manier waarop we ons een weg banen door het leven bepaald door onze veerkracht. Veerkracht Asbest & Sloop is in 2008 opgericht door Geert Rollingswier.Veerkracht is al jarelang herkenbaar aan het karakteristieke logo met de gekleurde V met stippen. Sinds de oprichting is asbest altijd de hoofd-activiteit geweest waarbij we met kleine klussen zijn begonnen maar inmiddels is geen klus groot genoeg! Woorden die (ongeveer) hetzelfde betekenen als 'veerkracht', met toelichting en mogelijkheden om verder te zoeken. Evenementenlocatie Veerkracht. Evenementenlocatie Veerkracht in Klarenbeek is een van de inspirerende locaties van Green.DNA. Een innovatieve, groene evenementenlocatie in Midden-Nederland (Veluwe) en een duurzame en inspirerende thuisplaats voor één- of meerdaagse zakelijke bijeenkomsten tot 375 personen. Veerkracht op het niveau van bestuur: het vermogen van bestuursstructuren om te reageren op maatschappelijke uitdagingen waarvoor vaak interdisciplinaire of gecoördineerde benaderingen nod...

INFORMATIE

AUTEUR
Boris Cyrulnik
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Veerkracht.pdf

OMSCHRIJVING

VEERKRACHT laat zien welke factoren een belangrijke rol spelen in het al of niet tot stand komen van een succesvol helingsproces bij het opgroeien. Allereerst is van cruciaal belang dat een kind leert empathie van volwassenen te ontvangen, vervolgens zien we hoe belangrijk zaken als humor, creativiteit en onderwijs zijn. Cyrulnik put uit zijn eigen levensverhaal als enige overlevende uit een joods gezin, uit de levens van beroemde personen (Callas, Tolstoj, Balzac) en uit de cases van zijn patiënten.

Wil je het boek lezen?Veerkracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Boris Cyrulnik. Lezen Veerkracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN