Brei voor je kids

Brei voor je kids - Lannoo | Fthsonline.com

...oor je kinderen of kleinkinderen. Verras ze met een warme muts, een gezellige trui, een speels haarlint, fantastische vingerpopjes of een zachte sjaal ... Bureau ISBN - Brei voor je kids ... . Elk breiwerk begint met een opzetlus en gaat zo stapsgewijs verder. Net zoals Ons Breiboek, bevat Brei voor je kids weer een heleboel Er is niets leuker dan breien voor je kinderen of kleinkinderen. Verras ze met een warme muts, een gezellige trui, een speels haarlint, fantastische vingerpopjes of een zachte sjaal. Elk breiwerk begint met een opzetlus en gaat zo stapsgewijs verder. Net zoals Ons Breiboek, bevat Brei voor je kids weer een heleboel steken en moti ... Breien voor kinderen - Breiclub.nl ... . Elk breiwerk begint met een opzetlus en gaat zo stapsgewijs verder. Net zoals Ons Breiboek, bevat Brei voor je kids weer een heleboel steken en motieven. Koop nu Brei voor je kids van bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Breien voor baby's en kinderen. Breipatronen in de Noorse stijl. Kinderkleren Breien. In dit boekje is een aantal eenvoudige breipatronen voor kinderkleding te vinden. Brei voor je Kids. Brei een warme muts, een trui,een haarlint vingerpopjes of een zachte sjaal. ... In dit breipakket 'leren breien voor kids' zit alles wat je nodig hebt om (beter) te leren breien met behulp van de video lessen die ik (gratis) op mijn IGTV-kanaal heb geplaatst. De video's zijn geschikt voor kinderen van groep 4 tot en met groep 8. Op dit moment zijn alle scholen dicht vanwege het Coronavirus, in elk geval tot 6 april. Dit is nodig om de verspreiding van het virus te vertragen. Maak vrolijke breisels voor je kids en leer werken met patronen. Er is niets leuker dan breien voor je kinderen of kleinkinderen. Verras ze met een warme muts, een gezellige trui, een speels haarlint, fantastische vingerpopjes of een zachte sjaal. Elk breiwerk begint met een opzetlus en gaat zo stapsgewijs verder. Net zoals Ons Breiboek, bevat Brei Brei voor je kids. Gedrukt boek . Uitleg voor beginners van de breitechniek, gevolgd door patronen voor kinderkleding, decoraties voor de kinderkamer en speelgoed. Genre Non-Fictie Onderwerpen Hobby's, Breipatronen, Breien, Baby- en kinderkleding, Kinderkleding Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Lannoo, Tielt Verschenen 2013...

INFORMATIE

AUTEUR
Lannoo
DIMENSIE
10,79 MB
BESTANDSNAAM
Brei voor je kids.pdf

OMSCHRIJVING

Maak vrolijke breisels voor je kids en leer werken met patronen. Er is niets leuker dan breien voor je kinderen of kleinkinderen. Verras ze met een warme muts, een gezellige trui, een speels haarlint, fantastische vingerpopjes of een zachte sjaal. Elk breiwerk begint met een opzetlus en gaat zo stapsgewijs verder. Net zoals Ons Breiboek, bevat Brei voor je kids weer een heleboel steken en motieven. In het eerste deel wordt de basis opnieuw uitgelegd aan de hand van duidelijke foto's en eenvoudige beschrijvingen. Daarna wordt het iets uitdagender en leer je op maat breien en patronen aanpassen. In het tweede deel van het boek vind je meer dan 35 nieuwe werkbeschrijvingen van prachtige interieur- en modespullen waar je meteen mee aan de slag kunt.

Wil je het boek lezen?Brei voor je kids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lannoo. Lezen Brei voor je kids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN