Bewuster en beter - Creatief met photoshop CS6

Bewuster en beter - Creatief met photoshop CS6 - Joke Beers-Blom | Fthsonline.com

...€ 0,00 . Er zitten geen artikelen in uw winkelwagen ... Creatief met Photoshop CS6/CC Joke Beers-Blom | CameraNU.nl ... . Nederlands ... Photoshop CS6 is een heel omvangrijk programma en hulp bij het gebruik ervan zal u zeker van pas komen. Met het boek 'Bewuster en beter creatief met Adobe Photoshop CS6' hebt u de ideale gids in handen! Het boek bestaat uit twee delen: een kennisgedeelte en een deel met workshops. Photoshop CS6 is een heel omvangrijk programma en hulp bij het gebruik ervan zal u zeker van pas komen. Met het boek Bewuster en beter creatief met Adobe P ... Creatief met Photoshop CS6/CC - Van Duuren Media ... . Met het boek Bewuster en beter creatief met Adobe Photoshop CS6 hebt u de ideale gids in handen. » Creatief met Adobe Photoshop CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl Met Lightroom kun je je foto's sorteren en archiveren, ze bewerken en vervolgens op allerlei manieren publiceren en delen, allemaal vanuit één applicatie. Pieter Dhaeze en Hans Frederiks, auteurs van het boek van de maand Bewuster en beter werken met Adobe Lightroom 6 & CC , zijn alle twee fotograaf en werken vanaf de eerste versie van Lightroom met deze applicatie. Fnac: Creatief met Adobe Photoshop CS6/CC, Joke Beers-Blom". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Je wilt als fotograaf tenslotte het mooiste en beste uit je opnamen halen. Met welk gereedschap haal je vervolgens de maximale kwaliteit uit deze ruwe pixels? Met Adobe Photoshop Lightroom! Deze maand augustus is Bewuster en beter werken met Lightroom 6 en CC het Boek van de maand bij Computer Creatief....

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Beers-Blom
DIMENSIE
5,1 MB
BESTANDSNAAM
Bewuster en beter - Creatief met photoshop CS6.pdf

OMSCHRIJVING

Als u digitale foto's maakt, dan weet u maar al te goed dat het resultaat zelden honderd procent geslaagd is. Kleine onzuiverheden, een storend element in de achtergrond, verkeerde belichting enzovoort kunnen de kwaliteit van uw foto's naar beneden halen. Met Adobe Photoshop CS6, de populaire beeldbewerkingsoftware, hebt u een haast oneindige hoeveelheid gereedschappen en mogelijkheden ter beschikking om het beste uit uw gemaakte foto's te halen. Het programma dient echter niet alleen om noodzakelijke correcties uit te voeren. U gebruikt Photoshop ook om leuke, artistieke of creatieve dingen te doen met uw beelden! Photoshop CS6 is een heel omvangrijk programma en hulp bij het gebruik ervan zal u zeker van pas komen. Met het boek Bewuster en beter creatief met Adobe Photoshop CS6 hebt u de ideale gids in handen! Het boek bestaat uit twee delen: een kennisgedeelte en een deel met workshops. De auteur behandelt de functies en mogelijkheden van Adobe Photoshop tot in detail in het kennisdeel. U gaat hierna zelf aan de slag met de workshops.

Wil je het boek lezen?Bewuster en beter - Creatief met photoshop CS6 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Beers-Blom. Lezen Bewuster en beter - Creatief met photoshop CS6 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN