Praktijkboek modelspoorwegen

Praktijkboek modelspoorwegen - Tombroek | Fthsonline.com

...leiding voor de elektrische bediening van de modelspoorweg ... (Model)spoor boeken | Diversen | Modelspoor Informatie ... . Praktijkboek Modelspoorwegen - Redactie Gerard Tombroek. Bekijk meer van: Overige merken. Schaal neutraal, tbv alle schalen. Tweedehands geleverd. Staat. Schrijf de eerste review over dit product. Dit artikel kopen we graag tweedehands in, contacteer ons! Informeer mij wanneer dit product op voorraad is. Het nieuwe Praktijkboek Modelspoorwegen verschijnt in drie delen. Deel 1 helpt de hobbyist bij het ontwerpen van het spore ... Praktijkboek Modelspoorwegen | MARNAN.eu ... . Deel 1 helpt de hobbyist bij het ontwerpen van het sporenplan voor een modelspoorweg. Welke keuzes maakt hij daarbij zoals: thema, schaal, vorm, ruimte en de exploitatie. Ook is het boek een duidelijke handleiding voor de elektrische bediening van de modelspoorweg. Het Praktijkboek Modelspoorwegen belicht op basis van gedegen theoretische kennis en uitgebreide praktische ervaringen de vele kanten van deze hobby. Vele uiteenlopende onderwerpen worden behandeld, zowel van belang voor de beginnende als de gevorderde modelspoorhobbyist. Praktijkboek modelspoorwegen (Hardcover). Met grote deskundigheid in detail worden alle aspecten van de modelspoorbouw beschreven. Het boek onderscheidt... Praktijkboek-Modelspoorwegen deel 1 In 1996 verscheen het inmiddels vermaarde Praktijkboek modelspoorwegen: een uniek handboek voor zowel beginnende als gevorderde bouwers van modelspoorwegen. Sindsdien zijn er veel nieuwe modelspoorproducten op de markt gekomen en zijn de modelbouwers anders naar de modelspoorhobby gaan kijken. Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte. Forum; Encyclopedie; Doneren; Help; Zoek; Kalender; Inloggen; Doel: €250.00: D...

INFORMATIE

AUTEUR
Tombroek
DIMENSIE
3,51 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkboek modelspoorwegen.pdf

OMSCHRIJVING

","Alles over de avontuurlijke modelspoorbouw-hobby!Het Praktijkboek modelspoorwegen is het naslagwerk dat u alles vertelt over de fascinerende modelspoorbouw-hobby. Van het plannen van een modelspoorweg, het construeren van de onder- en bovenbouw tot het scheppen van een realistisch landschap. U krijgt uitvoerig informatie over de technieken, die u helpen bij onderdelen als het solderen en bouwen met witmetaal en messing, het spuiten en het 'weatheren'. U vindt er talloze complete modelspoorwegen - naar binnen- en buitenlands voorbeeld - met duidelijke foto's en tekeningen.

Wil je het boek lezen?Praktijkboek modelspoorwegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tombroek. Lezen Praktijkboek modelspoorwegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN