Seriemoordenaar of meesterfantast

Seriemoordenaar of meesterfantast - Hannes Rastam | Fthsonline.com

...uick de moorden niet op zijn geweten had ... Seriemoordenaar of meesterfantast, Hannes Rastam ... ... . De politie wilde de moorden al te graag oplossen en geloofde de Seriemoordenaar of meesterfantast: Amazon.es: Hannes Rastam, Neeltje Wiersma: Libros en idiomas extranjeros Hannes Råstam (1956 - 2012) was een Zweedse onderzoeksjournalist voor SVT (de nationale publieke omroep van Zweden). Råstam maakte verschillende invloedrijke documentaires over het Zweedse rechtssysteem en de politie. Zijn televisiereportage over de groots ... Seriemoordenaar of meesterfantast… - voor €11,97 ... . Zijn televisiereportage over de grootste vermeende seriemoordenaar van Zweden, Thomas Quick, sloeg in als een bom. Voor zijn documentaires ontving hij belangrijke ... Seriemoordenaar of meesterfantast is een waargebeurde thriller over de media, de politiek, de rechtszaak en een wannabe serial killer. Specificaties ISBN-nummer: 9789029089159 Seriemoordenaar of meesterfantast | Hannes Rastam, Neeltje Wiersma | ISBN: 9789029089159 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....

INFORMATIE

AUTEUR
Hannes Rastam
DIMENSIE
10,48 MB
BESTANDSNAAM
Seriemoordenaar of meesterfantast.pdf

OMSCHRIJVING

Thomas Quick was de grootste seriemoordenaar van Zweden. Hij werd veroordeeld voor acht moorden en bekende er nog eens vijfentwintig. Tot journalist Hannes Råstam zich ermee bemoeide. Hij rook onraad, dook in de zaak en kwam tot de onthutsende ontdekking dat Thomas Quick de moorden niet op zijn geweten had. De politie wilde de moorden al te graag oplossen en geloofde de woorden van deze meesterfantast, maar die bekentenissen waren een schreeuw om aandacht. En in de gevangenis geldt de wet: hoe meer moorden je hebt gepleegd, hoe interessanter je bent. Seriemoordenaar of meesterfantast is een waargebeurde thriller over de media, de politiek, de rechtszaak en een wannabe serial killer.

Wil je het boek lezen?Seriemoordenaar of meesterfantast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hannes Rastam. Lezen Seriemoordenaar of meesterfantast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN