De wintervesting

De wintervesting - Neal Bascomb | Fthsonline.com

...n Operatie Eichmann. Zijn werk is in vijftien talen vertaald en is bewerkt voor grote televisie- en bioscoopfilms ... Home - Winter in de Vesting ... . Bascomb studeerde af in economie en Engelse literatuur, hij werkte een aantal jaren als journalist in Europa ... Boeken en Schrijvers Nieuws Recensies Boekennieuws De Winteropening Testevent Sölden FGHS Winteropening G2-reizen Double Dutch Ski's en boards testen in Sölden Atomic Salomon Rossignol Stöckli Dynastar Head Fischer Blizzard Casco Poc inschrijven Sölden Pharos reizen ANWB Testevent Winterevent Opening winter in november 'Een prachtig geschreven, invoelend verhaal over drie verloren zielen die bij elkaar de troost vinden die ze zoeken. Ik heb genoten van deze ontwapenende roman vol inzicht in de mens, in verdriet en in de liefde. Lees dit en laa ... De wintervesting - Neal Bascomb - 9789048833368 | Bruna.nl ... . Ik heb genoten van deze ontwapenende roman vol inzicht in de mens, in verdriet en in de liefde. Lees dit en laat het je ziel raken, zoals het ook mijn ziel geraakt heeft.' - Garth Stein, The Art of Racing in the Rain Tom Hope verwacht geen wonderen. Hebban. Voor lezers, door lezers. Ontdek nieuwe boeken en zie wat je vrienden lezen. Laat je inspireren door kenners, volg je favoriete auteurs, schrijf blogs en recensies over boeken. Scherpe selectie, een beperkt titelaanbod, eigenzinnige keuzes, toegewijde redactionele begeleiding en maximale aandacht en inzet voor elke auteur en ieder boek behoren tot de sleutelbegrippen bij de ambitie van Hollands Diep uit te groeien tot een van de prominentste uitgevers van literatuur, geschiedenis, politiek, kunst, cultuur en maatschappelijk relevante onderwerpen....

INFORMATIE

AUTEUR
Neal Bascomb
DIMENSIE
5,35 MB
BESTANDSNAAM
De wintervesting.pdf

OMSCHRIJVING

Avontuurlijk spionageverhaal over de meest gedurfde sabotageactie uit de Tweede WereldoorlogHet is 1942. De nazi's maken haast met de ontwikkeling van een atoombom. Ze hebben er de natuurkundigen voor, maar wat ze niet hebben is genoeg zwaar water, een noodzakelijk bestanddeel van hun nucleaire plannen. Maar ze houden Noorwegen al twee jaar bezet en daarmee de Vemork-waterkrachtcentrale, een reusachtig industrieel complex dat aan de rand van een kloof ligt. Vemork is wereldwijd de enige leverancier van zwaar water.De geallieerden weten één ding zeker: Vemork moet vernietigd worden. De Britse Special Operations Executive brengt een geniale wetenschapper en elf gevluchte Noorse commando's bij elkaar, die met weinig meer dan parachutes, ski's en machinepistolen Hitlers plannen voor een atoombom moeten saboteren.De wintervesting is gebaseerd op uitgebreid onderzoek en nog niet eerder in de openbaarheid gebrachte dagboeken en brieven van de saboteurs zelf. Bascomb heeft een meeslepend en toegankelijk verhaal geschreven over een groep jongemannen die tot het uiterste moesten gaan om de wereld van de vernietiging te redden.

Wil je het boek lezen?De wintervesting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Neal Bascomb. Lezen De wintervesting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN