Het geheim van succesvol opvoeden

Het geheim van succesvol opvoeden - Esther Wojcicki | Fthsonline.com

... begrijp ik hoe ik er beter mee om kan gaan ... Het geheim van succesvol opvoeden : vijf basisprincipes ... ... . Dat maakt opvoeden een stuk makkelijker." - Kim-Lian van der Meij, moeder van 3 kinderen (4, 7 en 9 jaar) "Ik moest even een drempel over. Het geheim van succesvol opvoeden (e-boek) door Esther Wojcicki, EAN 9789045035802. Het geheim van het middelste kind. Over het oudste en jongste kind worden vaak veel positieve dingen geschreven, terwijl het middelste kind er letterlijk en figuurlijk tussenhangt. Want wat is er nou zo bijzonder aan het z ... Het geheim van succesvol opvoeden PDF Download | BANK72 PDF ... . Want wat is er nou zo bijzonder aan het zijn van het middelste kind? Meer dan je misschien denkt. Get this from a library! Het geheim van succesvol opvoeden : vijf basisprincipes waarmee je kinderen goed voorbereidt op de toekomst. [Esther Wojcicki; Sam Planting]...

INFORMATIE

AUTEUR
Esther Wojcicki
DIMENSIE
5,28 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van succesvol opvoeden.pdf

OMSCHRIJVING

In "Het geheim van succesvol opvoeden' deelt toonaangevend opvoedingsdeskundige, docente en moeder Esther Wojcicki haar ervaringen en inzichten. Welke waarden en vaardigheden geef je kinderen mee zodat ze zich ontwikkelen tot zelfstandige, creatieve, gelukkige mensen? Ze ontwikkelde een methode met vijf kernwaarden voor het grootbrengen van kinderen in deze tijd: "Trust' (vertrouwen), Respect, "Independence' (zelfstandigheid), "Collaboration' (samenwerking) en "Kindness' (vriendelijkheid), oftewel: TRICK. Ontspan, zegt Wojcicki tegen hedendaagse helikopterouders, en doe niet voor kinderen wat ze zelf kunnen doen. In plaats daarvan zullen we kinderen moeten leren kritisch, probleemoplossend en onafhankelijk te denken en ze aanmoedigen te ontdekken wat ze écht leuk vinden.

Wil je het boek lezen?Het geheim van succesvol opvoeden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Esther Wojcicki. Lezen Het geheim van succesvol opvoeden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN