Nooit meer stiefmoeder

Nooit meer stiefmoeder - Tatyana Beloy | Fthsonline.com

.... Maar niet getreurd: een goede stiefmoeder is ook heel wat waard! In dit boek staat een zeer persoonlijk verhaal om nooit meer stiefmoeder genoemd te worden maar 'plusmoeder' ... [#iAmSlashparent] Tatyana Beloy ging van nooit meer ... ... . Deze plusmoeder, een Vlaamse actrice, heeft ook een 'pluskind'. Zij is zelf kind van gescheiden ouders en heeft ervaring in een samengesteld gezin. Haar moeder trouwde drie keer. Stiefmoeders denken ook regelmatig dat zij het niet aankunnen om de rol van stiefmoeder te vervullen, onzekerheid hierin is heel normaal. Het komt ook voor dat de stiefmoeder zich te sterk richt op de stiefkinderen, stiefmoeders hebben regelmatig het idee dat de relatie met hun partner pas goed is als ze een m ... bol.com | Nooit meer stiefmoeder, Tatyana Beloy ... ... . Het komt ook voor dat de stiefmoeder zich te sterk richt op de stiefkinderen, stiefmoeders hebben regelmatig het idee dat de relatie met hun partner pas goed is als ze een moeder zijn voor de kinderen. Nooit! Meer! Stiefmoeder! Dat dacht actrice Tatyana Beloy toen er vier jaar geleden een einde kwam aan haar relatie en ze afscheid moest nemen van twee pluskinderen die ze graag was gaan zien. Maar liefde laat zich niet leiden. Twee jaar geleden ontmoette ze de man van haar leven. Nooit meer stiefmoeder (Livre) Début; Livre Néerlandais. Nooit meer stiefmoeder. Tatyana Beloy (auteur), Erik Franck (auteur) +1 × Ajouter à une liste ... ik hoop dat ik je nooit meer verlies, ben zo blij dat je me niet alleen heb gelaten, in de moeilijke tijden, neen, jij was er altijd voor me en daar ben ik je heel dankbaar voor. lieve moemke, weet dat ik heel veel van je hou en je nooit meer kwijt wil jij bent de beste stiefmoeder die iemand zich maar kan voorstellen. liefs, karense - Karense - Nooit! Meer! Stiefmoeder! Dat dacht actrice Tatyana Beloy toen er vier jaar geleden een einde kwam aan haar relatie en ze afscheid moest nemen van twee pluskinderen die ze graag was gaan zien. Maar liefde laat zich niet leiden. Twee jaar geleden ontmoette ze de man van haar leven....

INFORMATIE

AUTEUR
Tatyana Beloy
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Nooit meer stiefmoeder.pdf

OMSCHRIJVING

Nooit! Meer! Stiefmoeder! Dat dacht actrice Tatyana Beloy toen er vier jaar geleden een einde kwam aan haar relatie en ze afscheid moest nemen van twee pluskinderen die ze graag was gaan zien. Maar liefde laat zich niet leiden. Twee jaar geleden ontmoette ze de man van haar leven. Toen ook die prins op zijn stalen ros een kinderstoeltje bleek te hebben, stond ze voor de keuze: maken dat ze wegkwam of toch maar lang en gelukkig leven met man én zoon. Ze koos voor de liefde én voor het plusouderschap, maar dit keer ook voor de constructieve aanpak.Met behulp van gedragstherapeut Erik Franck ontdekte ze dat je de perikelen der plusouderschap ook positief kan aanpakken. In hun handleiding voor plusouders tonen Tatyana en Erik hoe ook jouw plussprookje dankzij zelfk ennis, goeie communicatie en duidelijke afspraken een happy end kan krijgen. Met een lach en een traan, persoonlijke verhalen en hands-on advies maken ze voor eens en voor altijd komaf met het imago van de boze stiefmoeder. Want plusouders zijn niet boos, niet naïef maar gewoon lief.

Wil je het boek lezen?Nooit meer stiefmoeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tatyana Beloy. Lezen Nooit meer stiefmoeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN