Australië - Oostkust rondreis

Australië - Oostkust rondreis - Lisanna Weston | Fthsonline.com

...door Willeke van Doorn Aan de oostkust van Australië cross je in een jeep over Fraser Island , geniet je van de zon aan de Sunshine Coast , duik je tussen het kleurrijke koraal van het Great Barrier Reef en hop je tussen de paradijselijke Whitsunday Islands ... Rondreis Australië | Uw reis op maat bij Pacific Island Travel ... . 22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië. FOX, verre reizen van ANWB. Highlights. Great Barrier Reef ; Whitsunday Islands ; New South Wales ; 22 dagen incl ticket va € 3099 Bekijk deze reis 26-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Mooiste van Australi ë. FOX ... Maak een indrukwekkende rondreis in Australië langs de oostkust. Tijdens een reis door Australië wordt vaak de oostkust aangedaan. De oostkust is dichter bevolkt dan de westkust, trekt meer toeristen en bestaat uit meer grote steden. Vaak start ee ... Rondreis oostkust Australië | Bekijk de route | ANWB ... . FOX ... Maak een indrukwekkende rondreis in Australië langs de oostkust. Tijdens een reis door Australië wordt vaak de oostkust aangedaan. De oostkust is dichter bevolkt dan de westkust, trekt meer toeristen en bestaat uit meer grote steden. Vaak start een rondreis door Australië langs de oostkust in Sydney. 22-daagse privé rondreis met huurauto Oostkust Australië...

INFORMATIE

AUTEUR
Lisanna Weston
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Australië - Oostkust rondreis.pdf

OMSCHRIJVING

De route van Sydney naar Cairns is de meest bereisde route in Australië en dat is niet voor niks! De weg van bijna 2500 km leidt langs uitdagende nationale parken, witte surfstranden en prachtige watervallen naar haar eindpunt: Cairns. Uiteraard mogen we de wereldberoemde plekken 'Fraser Island', 'The Whitsundays' en natuurlijk 'The Great Barrier Reef' ook niet vergeten. Wat deze route zo ontzettend indrukwekkend maakt is de diversiteit van natuur & samenleving. Er is voor iedereen wat: De backpacker, het net gehuwde koppel, broer en zus, de alleenstaande avonturier, en ook voor de familie met kinderen.Lisanna interviewde verschillende lokale inwoners, toureigenaren en zelfs haar Australische vrienden om over de speciale plekjes te weten te komen en ze uitgebreid te kunnen beschrijven. Deze reisgids geeft daarom tips aan iedereen die ook 'van de standaard route' wilt afwijken - maar toch de highlights niet willen missen. Een must-have voor iedereen die op zoek is naar de perfecte reis door AustraliëIn 2008 ging Lisanna Weston voor het eerst als backpacker naar Australië om deze route te bereizen.Ze verhuisde vier jaar later naar 'Down Under' en heeft inmiddels de Oostkust al meerdere malen mogen ontdekken, en alle activiteiten eigenhandig uitgeprobeerd. Ze startte in 2016 haar eigen bedrijf in Australië waar ze reislustige en avontuurlijke Nederlanders helpt bij het samenstellen van hun reis.

Wil je het boek lezen?Australië - Oostkust rondreis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisanna Weston. Lezen Australië - Oostkust rondreis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN