Oude gedichten

Oude gedichten - J.P. Rawie | Fthsonline.com

...rda Posthumus, P.C. Hooft, Hester Beers, Guido Gezelle, Charlotte van den Broeck en vele anderen ... Gedichten.nl: gedicht: Oude handen ... . Oude rijmpjes, versjes, opzegversjes, opzegrijmpjes, kindergedichtjes, uit grootmoeders tijd - abc de kat gaat mee, een aap op een fiets, heb je al gehoord van die hollebollewagen, hollebolle gijs, honger, in de winkel van sinkel is alles te koop, ik ga naar de markt en koop een koe, ju ju paardje met z'n vlassen staartje, juffrouw katrijntje, zat achter 't gordijntje, karre kiet, karekiet, je ... Hieronder vind je een uiteenzetting van gedichten over herinneringen (aan het verleden) en g ... Vroeger gedichten - U leest alle gedichten over vroeger op ... ... ... Hieronder vind je een uiteenzetting van gedichten over herinneringen (aan het verleden) en gedichten over vroeger. Gedichten die gaan over vroeger, en vroeger tijden, maar die niet te maken hebben met de historie van de mens of historische gebeurtenissen. Oude sinterklaas gedichten & gedichtjes (11) De mooiste oude sinterklaasgedichten voor en over sinterklaas, aangeboden door Gedachten-Gedichten. Naast sinterklaasgedichtjes van deze tijd zijn er ook vele oude sinterklaasgedichtjes uit vroeger tijd. Heel oud, maar nog niet verouderd! Al hebben ze reeds een eeuwenlangen staat van dienst; al hebben onze bet-overgrootmoeders er onze overgrootmoeders en overgrootvaders, toen die nog in of nauwelijks uit de luren waren, reeds mee vermaakt en bekoord - nòg zit er levenskracht in die oude rijmen en nòg g aat er dezelfde geheimzinnige bek oring ... Versjes en gedichten uit de oude tijd . 5 minuten leestijd. Uit de vele reacties blijkt dat de belangstelling voor de versjes- en gedichtenrubriek erg groot is. Wanhoopt u dus niet wanneer u niets leest over uw b...

INFORMATIE

AUTEUR
J.P. Rawie
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
Oude gedichten.pdf

OMSCHRIJVING

Jean Pierre Rawie is een van de grootste en meest gelezen dichters van ons taalgebied. Een groot publiek heeft de poëzie van Rawie leren waarderen en liefhebben; van zijn bundels Oude gedichten, Woelig stof, Onmogelijk geluk en Geleende tijd werden meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Deze vier tijdloze bundels zijn nu weer verkrijgbaar.

Wil je het boek lezen?Oude gedichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.P. Rawie. Lezen Oude gedichten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN