Wat voor type is mijn kind?

Wat voor type is mijn kind? - F. Kusse | Fthsonline.com

...t niet te veel bijsturen? Wat voor type is mijn kind? Wat voor type is mijn kind? Frans Kusse Beschikbaarheid: In voorraad ... WantToKnow Bookshop - Wat voor type is mijn kind? ... . € 17,50. In winkelwagen . Zet op verlanglijst. Beschikbaarheid: In voorraad Levertijd: 1 - 3 dagen Overzicht Heeft uw kind een homeopathisch middel voorgeschreven gekregen, en wilt u daar meer vanaf weten? Of vertelde de ... Want naast mijn geheime liefde ben jij ook mijn beste vriendin, en ik hoop dat dat nog heel lang zo kan blijven Hey schatje, je bent super belangrijk voor me, weet ... Ik wil graag weten wat voor jongen bij me past ik heb eerder al 1 vriendje gehad hij had oranje rood haar maar blond o ... Welk type kind heb jij? | Ouders van Nu ... ... Ik wil graag weten wat voor jongen bij me past ik heb eerder al 1 vriendje gehad hij had oranje rood haar maar blond of bruin vind ... Welk type vriendje past het best bij ... Welk type middelbare school? 1. De kunstzinnige school. Kent veel vrijheid. De school heeft niet alleen oog voor de cognitieve ontwikkeling, maar besteedt ook veel aandacht aan expressieve vakken en kunstonderwijs. Sfeer en uitstraling zijn iets alternatief en dat is terug te zien in de leerlingenpopulatie: relatief veel 'alternatievelingen en artistiekelingen', vaak uit de wat hogere ... Wat voor type is mijn kind? (Artikelnr: 9789071669576) Vergroot. € 16,51. Prijs per stuk Aantal: Bestellen. Heeft uw kind een homeopathisch middel voorgeschreven gekregen, en wilt u daar meer vanaf weten? Of vertelde de homeo...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Kusse
DIMENSIE
4,16 MB
BESTANDSNAAM
Wat voor type is mijn kind?.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer u met uw kind op consult gaat bij een homeopaat zal deze u en uw kind het hemd van het lijf vragen. Hij zoekt aan de hand van allerlei lichamelijke, emotionele en persoonsgebonden kenmerken naar het passende homeopathische type en het bijbehorende geneesmiddel dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleert en herstelt. Hiermee kunnen allerlei klachten worden genezen. In dit boek beschrijft de homeopathisch arts Frans Kusse de 57 meest voorkomende homeopathische typen bij kinderen.Zo zijn de emoties van het Belladonna-kind heftig en intens; ze tonen hun gevoelens direct en zonder rem. Als ze blij zijn, zijn ze uitgelaten, als ze praten zal dat voor iedereen hoorbaar zijn, enz. Opvallend bij bijvoorbeeld het Chamomilla-kind is, dat het sterk en onafhankelijk wil zijn (en dat van nature ook is). Lichamelijke veranderingen of pijn wordt ervaren als een bedreiging, alsof hun hele wereld, hun zekerheid, wordt aangetast. Klachten treden dan ook op tijdens veranderingen van het levenspatroon, hoe gering ook. Aan de hand van de beschrijvingen van de geneesmiddelen, van de vele voorbeelden en situaties die worden geschetst, ontstaat een helder en inzichtelijk beeld voor hen die iets meerwillen weten over het door de homeopaat voorgeschreven geneesmiddel.Frans Kusse studeerde andragogie aan de Universiteit van Amsterdam en combineerde deze studie met het uitvoeren van sociaal onderzoek. Daarna studeerde hij geneeskunde aan de Vrije Universiteit. Tijdens zijn studie volgde hij de opleiding homeopathie voor artsen (SHO) en vestigde zich in oktober 1984 als arts voor homeopathie in Amsterdam. Naast de patiëntenzorg is hij hoofdredacteur van het tijdschrift voor homeopathische artsen (SSC), schrijft hij artikelen en heeft hij verschillende boeken gepubliceerd. Momenteel is hij tevens coördinator van de opleiding en nascholing.

Wil je het boek lezen?Wat voor type is mijn kind? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Kusse. Lezen Wat voor type is mijn kind? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN