We hebben er een geitje bij

We hebben er een geitje bij - Marjet Huiberts | Fthsonline.com

...ebben er een geitje bij Juf Maike. Loading ... We hebben er een geitje bij! - DeLeuksteVoorleesboeken ... ... Unsubscribe from Juf Maike? Cancel Unsubscribe. Working ... Geitje Bij - Duration: 2:16. Pauline van den Beuken 386,608 views. ... Verwerkingsmateriaal bij prentenboek: We hebben er een geitje bij! Woordweb boerderij. Handig woordweb voor in de klas. Klik op de plaat voor een grote afbeelding op A3 formaat. Rekenen voor kleuters. Schrijfpatronen. Knutselen Open stal met koeien . Dubbele pagina uit "We hebben er een gei ... PDF Bereslim-ouderbrief-We hebben er een geitje bij ... . Dubbele pagina uit "We hebben er een geitje bij!", auteur Huiberts, Illustrator Deppe, Gottmer, 2016 Het verhaal "We hebben er een geitje bij!" draait om het schattige jongetje Mik, die voor het eerst een kinderboerderij bezoekt. Aangekomen bij de kinderboerderij ziet hij een koe die hem blij vertelt dat er een geitje is geboren. Prentenboek van het Jaar 2016. We hebben er een geitje bij!, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe, is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2016. In We hebben er een geitje bij! is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan ... 13-jul-2017 - Bekijk het bord 'We hebben er een geitje bij' van vgroen, dat wordt gevolgd door 257 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kinderboerderij, Boerderijdieren, Boerderij thema. Ik zie een koe*, de koe zegt *boe en o, wat klinkt hij blij. De koeien* zijn zo vrolijk. Ze dansen door de wei. Vandaag is er een feest: we hebben er een geitje bij. *Het dier wordt in iedere herhaling een ander dier Ik zie een kip, de kip zegt tok … de kippen zijn zo vrolijk… Ik zie een paard, het paard zegt hiii… de paarden zijn zo ... We hebben er een geitje bij! - Marjet Huiberts Samen kijken naar een BereslimBoek is niet ...

INFORMATIE

AUTEUR
Marjet Huiberts
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
We hebben er een geitje bij.pdf

OMSCHRIJVING

We hebben er een geitje bij!, geschreven door Marjet Huiberts en geïllustreerd door Iris Deppe, is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2016. Bij deze speciale editie zit een leuk vingerpopje van het geitje.Prentenboek van het Jaar 2016Dit geweldige peuterprentenboek met tekst van Marjet Huiberts en illustraties van nieuwkomer Iris Deppe is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2016. Dit boek staat tijdens de Nationale Voorleesdagen 2016 centraal.De Nationale Voorleesdagen 2016 worden gehouden van woensdag 27 januari t/m zaterdag 6 februari 2016.Een nieuw geitje op de kinderboerderijIn We hebben er een geitje bij! is op de kinderboerderij een nieuwe bewoner geboren. Voor Mik het babygeitje heeft gevonden, gaat hij langs alle andere kinderboerderijdieren, die elk op hun eigen manier uiting geven aan hun blijdschap over de geboorte van het nieuwe geitje. Om voor te lezen vanaf 2 jaar.

Wil je het boek lezen?We hebben er een geitje bij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjet Huiberts. Lezen We hebben er een geitje bij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN