Een leven lang leren

Een leven lang leren - Jiddu Krishnamurti | Fthsonline.com

...p levenlanglerenkrediet. De belangrijkste zijn: U doet een erkende voltijd-, deeltijd- of duale opleiding aan hbo of universiteit (ook modulair onderwijs) ... bol.com | Seks!, Rik van Lunsen | 9789044631043 | Boeken ... . Of u doet een voltijdse bol-opleiding aan het mbo. U bent jonger dan 56 jaar. Overheid stimuleert leven lang leren. Met verschillende maatregelen, experimenten en regelingen stimuleert de overheid het leren tijdens de loopbaan: Pilot flexibilisering en experiment vraagfinanciering Deeltijdstudenten kunnen een opleiding op sommige hogescholen flexibeler samenstellen en zo beter laten aansluiten op de eigen wensen. Huawei gelooft in een leven lang leren. Huawei zal blijven samenwerken met partners uit de publieke en de private sector, in Europa en de rest van de we ... Een leven lang leren: hoe doe je dat eigenlijk? | NU - Het ... ... . Huawei gelooft in een leven lang leren. Huawei zal blijven samenwerken met partners uit de publieke en de private sector, in Europa en de rest van de wereld, ... Hoewel Nederland vergeleken met andere Europese landen goed scoort op een leven lang leren, richt de meerderheid van de werknemers in leven-lang-lerenprogramma's zich op de korte termijn. We moeten een omslag maken van korte termijn en incidenteel naar continu leren op het werk. Dat blijkt uit ons onderzoek 'Een leven lang leren in Nederlan...

INFORMATIE

AUTEUR
Jiddu Krishnamurti
DIMENSIE
5,60 MB
BESTANDSNAAM
Een leven lang leren.pdf

OMSCHRIJVING

Krishnamurti's levenslange interesse in opvoeding en onderwijs leidde hem al vroeg tot de oprichting van scholen waar volgens zijn inzichten leraren en leerlingen met elkaar op een totaal nieuwe manier in vrijheid en verbondenheid deelhebben aan het leerproces. Zo ontstonden Krishnamurti-scholen in India, in Groot Brittannië en in de Verenigde Staten van Amerika. Krishnamurti bezocht zijn scholen regelmatig, sprak met leerlingen en leraren en schreef ze een aantal jaren twee maal per maand een brief waarin hij zijn visie op onderwijs en opvoeding uiteenzette. 'Lesgeven,' zei hij, 'op welk niveau ook, is niet zomaar een betrekking, een beroep, het is een daad van toewijding. Toegewijd zijn is jezelf ergens volledig aan geven, zonder er iets voor terug te vragen.'De in totaal 72 brieven die Krishnamurti aan zijn scholen schreef zijn hier voor het eerst samengebracht. De inzichten waarvan ze getuigen zullen waardering kunnen vinden bij ouders, bij opvoeders, bij studerenden en ieder die meent dat de algemeen gebruikelijke onderwijssystemen tekortschieten op het punt van het ontwikkelen van een waardebesef dat de weg baant voor een levensvisie die het heersende materialisme ver achter zich laat.

Wil je het boek lezen?Een leven lang leren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jiddu Krishnamurti. Lezen Een leven lang leren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN