Klaar voor het leven

Klaar voor het leven - Jiddu Krishnamurti | Fthsonline.com

... in Engeland. Gedurende meer dan zestig jaar reisde hij de hele wereld af om toespraken te houden met geen andere bedoeling dan mensen geheel en onvoorwaardelijk vrij te maken van elke theorie of geloof, van iedere leer, dogma of autoriteit ... Het leven is klaar en wat nu? - Joop ... ... Wel het virus zelf, maar niet dat het ergste ons overkomt, daar had ik me dus al op voorbereid. Ik ben daar niet trots op, dat ik voorbereid was, klaar voor het onheil. Kortom: ik ben klaar met het leven. Elke dag sta ik op met een gevoel van moedeloosheid. Vragen in mijn hoofd hoe ik deze dag weer door moet komen. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd: therapie en Mindfullness en van dat soort dingen ... Klaar voor de echtscheidingsgolf? | De Morgen ... . Kortom: ik ben klaar met het leven. Elke dag sta ik op met een gevoel van moedeloosheid. Vragen in mijn hoofd hoe ik deze dag weer door moet komen. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd: therapie en Mindfullness en van dat soort dingen. Gelukkiger voel ik mij er niet door. Het verhaal van BeetjeAnders geeft weer een beetje hoop. Het boek Klaar voor het leven, geschreven door Jiddu Krishnamurti, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Klaar voor het leven kwam aan bod in deze nieuwsbrief. A.P.Z. 2 mei 2018. Fantastisch boek, die iedere ouder zou moeten lezen. Het maakt ook goed duidelijk wat angst in elk gebied van je leven doet. Wat de oorzaken van oorlogen, haat, religies, ideologieën, ambities die je verlammen als jongere, zijn, alleen al door onze manier van denken. Het sluit aan bij vraagstukken waar professionals mee worden geconfronteerd in de praktijk en geeft handreikingen om ouderen bij te staan in hun verlangens, dilemma's en angsten ten aanzien van het levenseinde. Het boek Klaar met leven? is geschreven voor psychologen, artsen, verpleegkundigen, geestelijke verzorgers en andere professionals die ... Het was duidelijk dat deze man niets méér verwachtte dan door mij bekeken te worden. Dat was het grootste geschenk van die avond. Ik liet een paar vingers bij me naar binnen glijden en voor het eerst in mijn leven werd lust de extase zoals die bedoeld is. Zonder ook maar mijn clitoris aan te raken, kwam ik klaar - voor het eerst in mijn leven. In 'Klaar voor het leven' zijn een reeks toespraken gebundeld die speciaal gericht zijn tot leerlingen, ouders en l...

INFORMATIE

AUTEUR
Jiddu Krishnamurti
DIMENSIE
8,4 MB
BESTANDSNAAM
Klaar voor het leven.pdf

OMSCHRIJVING

Opvoeding staat centraal in Krishnamurti's levensvisie en komt als thema voortdurend terug in zijn werk. In 'Klaar voor het leven' zijn een reeks toespraken gebundeld die speciaal gericht zijn tot leerlingen, ouders en leraren. Krishnamurti bespreekt er een groot aantal onderwerpen die vooral van betekenis zijn voor wie aan het begin van zijn of haar leven staat, of die op enig moment het leven een nieuwe wending wil geven. Zo waarschuwt hij voor de gevaren van competitie die, gedreven door angst, ons hindert om volledig open te staan voor nieuwe ervaringen, of wijst hij op de noodzaak van lichamelijke gezondheid als voorwaarde voor een heilzaam evenwicht tussen lichaam, geest en gevoel. Maar ook de waarde van het alleen zijn, het leren begrijpen van zowel de bewuste als de onbewuste geest opdat ze elkaar niet voortdurend in de weg zitten en het belangrijke onderscheid tussen concentratie en aandacht, en tussen kennis en ervaring komen in deze teksten uitgebreid aan bod. Zoals meestal worden Krishnamurti's toespraken gevolgd door een spontane reeks vragen en antwoorden, die de vele facetten van het onderwerp op een vaak verrassende manier verder uitdiepen en toelichten.'Klaar voor het leven' bevat uitsluitend niet eerder in Nederland verschenen toespraken!Krishnamurti werd geboren in 1895 in Zuid-India en groeide op in Engeland. Gedurende meer dan zestig jaar reisde hij de hele wereld af om toespraken te houden met geen andere bedoeling dan mensen geheel en onvoorwaardelijk vrij te maken van elke theorie of geloof, van iedere leer, dogma of autoriteit inclusief die van hemzelf. Krishnamurti bracht de mensheid originele, vernieuwende en vooral inspirerende gedachten.

Wil je het boek lezen?Klaar voor het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jiddu Krishnamurti. Lezen Klaar voor het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN