Krachtplek

Krachtplek - Lucien Lecarme | Fthsonline.com

...mag meebrengen, wordt de info uit de cursus dadelijk heel concreet ... Weggeefactie: Maak een Krachtplek van je Werk - LoopbaanVisie ... .' 'An brengt de theorie zo vlotjes en op een zo rustige, zelfzekere manier met duidelijk grondige kennis van zaken en direct toepasbaar.' 'De materie is zo uitgebreid dat je online soms het bos door de bomen niet meer ziet ... Auteur Hélène van Oudheusden helpt je om weer vanuit bezieling te werken. Ze motiveert je om te navigeren tussen je emoties, gedachten en overtuigingen. Zodat je opnieuw vertrouwt op je innerlijke stem. Die je vertelt ... Maak een Krachtplek van je Werk - Hélène van Oudheusden ... . Zodat je opnieuw vertrouwt op je innerlijke stem. Die je vertelt welke nieuwe stappen jij kunt zetten op je werk. Bori Szabo organiseert reizen naar Transsylvanië en werkt aan de opbouw van een internationaal holistisch centrum 'YogiBori', dat dienst zal gaan doen als gemeenschapshuis, leerplaats, krachtplek, ontmoetingsplek en creatief atelier: 'Shambala'. Er is een vereniging opgericht van mensen die bij het centrum betrokken zijn. Magnetische krachtplek. Vlak voor de kust ten zuidwesten van Ibiza, in het natuurgebied van Cala d'Hort, ligt een aantal kleine rotseilanden. Es Vedra, een rotspartij van 400 meter hoog, en haar kleinere zusje Es Vedranell. De twee eilandjes horen samen met buureiland Els Illots de Ponent bij het natuurreservaat Cala d'Hort en zijn onbewoond. Krachtplek Door Magdalena de Coninck, 2016. 60cm x 80cm x 4cm. €400,00 Spirituele reis Bosnië- 2 extra personen mogelijk! door 63016416 | aug 29, 2020. Deze spirituele reis naar Bosnië en de bijzondere Bosnische piramides wordt verzet naar 29 augustus....

INFORMATIE

AUTEUR
Lucien Lecarme
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Krachtplek.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 2021. Fort Europa balanceert op de rand van de ondergang. Oliver laat het korset van angst en controle in Nederland achter zich als hij wordt uitgenodigd voor een walkabout in de Australische woestijn. Het is het begin van een persoonlijke transformatie. Op het einde van de reis ontvangt hij van een oude Aboriginal leider een mysterieus schilderij. Is de macht van het doek zo groot dat het de koers van de wereldgeschiedenis kan veranderen? Olivers toenemende inzichten leiden hem naar krachtplek Es Vedra op Ibiza, de grootste club in de wereld en de grotten van een godin. Een geheime organisatie zit hem op de hielen. Vindt hij op tijd de bestemming van het schilderij?Op visionaire wijze duidt Lucien Lecarme (1967) in zijn debuut de tijdgeest en biedt hij een fascinerende blik in een toekomstige wereld waarin het twee voor twaalf is. Lecarme zet in een spannend verhaal de nieuwste apps en gadgets tegenover eeuwenoude mythen en wijsheid van de hoeders van de aarde.Lucien Lecarme is schrijver en gids voor wandelpaden en levensvragen. Hij leefde met een groep Aboriginals in de bush in Australië. Zijn grootste passies zijn schoonheid, vrijheid en Ibiza, waar hij zijn droomplek vond.

Wil je het boek lezen?Krachtplek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lucien Lecarme. Lezen Krachtplek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN