Nabij

Nabij - Giovanni Frazzetto | Fthsonline.com

...ij 4) Bij het genoemde 5) Bijwoord 6) Binnen handberijk 7) Circa 8) Dicht in de buurt 9) Dichtbij 10) Dichtbij gelegen 11) Dichtbijgelegen 12) Het dichtstbijzijnde 13) In de buurt 14) In de buurt van 15) Naast 16) Nabijgelegen 17) Niet ver 18) Niet ver verwijderd 19) Niet ver weg Nabij (19) Nabij de evenaar (1) Nabij de luchtpijp (1) Nabij de Zuidpool gelegen (1) Nabij de zuidpool voorkomend (1) Nabij de zuidpool vorrtkomend (1) Nabij in de tijd (1) Nabij komen (1) Nabijgelegen (9) Nabijheid (10) Nabijkomen (2) Nabijliggend (1) Nabijwonenden (1) NAbij werkt uitsluitend met vrijwilligers die gemotiveerd zijn, weten waar ze het over hebben en u kunnen helpen, indien u dat wenst, op verschillende terreinen ... Gratis woordenboek | Van Dale ... . Onze vrijwilligers hebben de basiscursus doorlopen en volgen regelmatig verdiepingsdagen en trainingen. Wij respecteren uw manier van leven/wonen en treden u zonder ver- beoordeling tegemoet. WELKOM! Nabij: leven, beleven, verwerken, verweven Ieder mens wordt in zijn leven met moeilijke periodes of situaties geconfronteerd. Ervaringen waardoor je de regie niet meer in handen hebt en diverse stressklachten het gevolg kunnen zijn. Hierbij kan Nabij je ondersteuning bieden. Nabij staat voor: luisterend oor, oprechte interesse in de medeme ... NAbij Palliatieve Terminale Zorg ... . Onze vrijwilligers hebben de basiscursus doorlopen en volgen regelmatig verdiepingsdagen en trainingen. Wij respecteren uw manier van leven/wonen en treden u zonder ver- beoordeling tegemoet. WELKOM! Nabij: leven, beleven, verwerken, verweven Ieder mens wordt in zijn leven met moeilijke periodes of situaties geconfronteerd. Ervaringen waardoor je de regie niet meer in handen hebt en diverse stressklachten het gevolg kunnen zijn. Hierbij kan Nabij je ondersteuning bieden. Nabij staat voor: luisterend oor, oprechte interesse in de medeme...

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanni Frazzetto
DIMENSIE
7,15 MB
BESTANDSNAAM
Nabij.pdf

OMSCHRIJVING

'Nabij' van Giovanni Frazetto is een boek over de vrouw die haar geliefde verzon omdat ze iemand nodig had die haar kon vertellen dat het goed zou komen: een ontroerend verhaal over wat er kan ontbreken aan een succesvol leven. Over de vader die pas op het eind van zijn leven met zijn dochter kan praten. Over de man die binnen drie seconden wist dat hij van de boekverkoopster hield, en die jaren later ook van de poëzie ging houden die zij verkocht. De man die niet kan kiezen tussen a good fuck en een knuffel – en die geen van tweeën krijgt.In een wereld die er steeds meer op is ingericht om alleen te zijn, vertelt Giovanni Frazzetto wat er gebeurt wanneer mensen dicht bij elkaar durven te komen. Frazzetto vertelt deze verhalen om te laten zien waarom intimiteit een levensvoorwaarde is, en wat het gebrek eraan met ons kan doen. In de traditie van Oliver Sacks vertelt hij verhalen die je nooit meer vergeet.

Wil je het boek lezen?Nabij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanni Frazzetto. Lezen Nabij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN