Spontane creativiteit

Spontane creativiteit - Tenzin Wangyal Rinpoche | Fthsonline.com

...natuur volledig kan ... In 'Spontane creativiteit' begeleidt hij je in het ontwikkelen van het vermogen om volledig aanwezig te zijn in je leven en bij het tot uitdrukking brengen van je creatieve gaven ... Evenement 30-01-20 : Klankmeditatie en Spontane Creativiteit ... . Concrete oefeningen en meditaties helpen je om de belemmerende 'pijnidentiteit' te herkennen en op een liefdevolle manier de ruimte te geven waardoor ze op kan lossen, zodat je je creatieve natuur volledig kan ... Hoe kan je creativiteit ontwikkelen? De basis is het ontdekken van jouw beperkende gedachten. Door die niet meer als waar aan te nemen, krijgt jouw creativiteit bewegingsruimte en kan het zich ontwi ... Tips voor meer creativiteit in je leven — growthinkers ... ... Hoe kan je creativiteit ontwikkelen? De basis is het ontdekken van jouw beperkende gedachten. Door die niet meer als waar aan te nemen, krijgt jouw creativiteit bewegingsruimte en kan het zich ontwikkelen. Maak creatieve afspraken met jezelf en ga aan de slag! Zo ontwikkelt creativiteit zich vanzelf. Een nieuw idee gaat om het vormen van nieuwe connecties tussen bestaande brokjes kennis. Er zijn vier vormen van creativiteit (zie afbeelding). In een creatieve sessie breng je kennis spontaan bij elkaar, zoals gebeurt bij het raakvlak tussen cognitieve en spontane creativiteit. Creativiteit is een waardevolle vaardigheid. Sommige mensen lijken geboren te zijn met creatieve eigenschappen, maar iedereen kan werken aan zijn eigen creativiteit. Er zijn verschillende eigenschappen die belangrijk zijn in creativiteit. Creativiteit is een spier. Als je die spier niet traint wordt deze slap. 'Creativity begets creativity', oftewel: creativiteit wekt creativiteit op. Blijf er dus mee bezig, altijd. Om ermee bezig te blijven en de spier te blijven trainen komt Roos met de ideeën machine van James en Claudia Altucher. Creativiteit kan ook betrekking hebben op creatief zijn met je handen. Bij creativiteit van kinderen gaat het dan om creatief bezig zijn bij knutselen en dergelijke activiteiten. Kinderen die creatief met hun handen zijn, zijn dan goed in het bedenken en uitvoeren van praktische oplossingen en technieken. Al deze voorbeelden laten zien dat de mogelijkheden met betrekking tot solliciteren eindeloos zijn als je jouw creativiteit de vrije loop laat gaan. Door zelf iets unieks te bedenken haal je de ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tenzin Wangyal Rinpoche
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
Spontane creativiteit.pdf

OMSCHRIJVING

Creativiteit is een dynamische kracht die ons bezielt en verbindt met elk wezen op aarde. Vanuit dit perspectief is het niet alleen de vonk die inspiratie laat ontbranden. Het is ook een manier van leven in spontaniteit, vanuit de innerlijke heilige ruimte, die de bron is van oneindige mogelijkheden en positieve kwaliteiten zoals liefde, compassie en vreugde.Tenzin Wangyal Rinpoche is een gevierd schrijver en leraar in de Tibetaanse bön-boeddhistische traditie. Op een heldere en directe manier maakt hij de wijsheid uit deze traditie beschikbaar voor in ons dagelijks leven. In 'Spontane creativiteit' begeleidt hij je in het ontwikkelen van het vermogen om volledig aanwezig te zijn in je leven en bij het tot uitdrukking brengen van je creatieve gaven. Concrete oefeningen en meditaties helpen je om de belemmerende "pijnidentiteit' te herkennen en op een liefdevolle manier de ruimte te geven waardoor ze op kan lossen, zodat je je creatieve natuur volledig kan ontmoeten.Tenzin Wangyal Rinpoche is een leraar uit de bönboeddhistische traditie, de oudste spirituele traditie van Tibet. Hij geeft al lang onderricht in het westen en bezoekt jaarlijks ons land. In zijn onderricht en zijn boeken maakt hij de traditionel leer toegankelijk voorons dagelijks leven.

Wil je het boek lezen?Spontane creativiteit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tenzin Wangyal Rinpoche. Lezen Spontane creativiteit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN