De verloren tweelinghelft

De verloren tweelinghelft - Alfred R. Austermann | Fthsonline.com

...in huisGratis verzending. Veel mensen worstelen, vaak jarenlang, met verlatingsangst, onverklaarbare schuldgevoelens, claustrofobie of andere onaangename gevoelens ... Kenmerken Alleengeboren Tweelinghelft, Verloren Tweelinghelft ... . De eigenlijke achtergrond van hun problemen is vaak lastig te achterhalen, totdat blijkt wat er daadwerkelijk aan deze gevoelens ten grondslag ligt: deze mensen zijn al voor de geboorte gescheiden van hun tweelingbroer of -zus, dat al in de moederbuik ... De verloren tweelinghelft : hoe een verlies vóór de geboorte een stempel op ons leven kan drukken. Evelyne Steinemann (auteur) Inhoud; Details; Heel wat mens ... De verloren tweelinghelft in de moederbuik - Stilstaan Bij ... ... ... De verloren tweelinghelft : hoe een verlies vóór de geboorte een stempel op ons leven kan drukken. Evelyne Steinemann (auteur) Inhoud; Details; Heel wat mensen maakten in de baarmoeder deel uit van een tweeling, maar worden alleen geboren. wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan...

INFORMATIE

AUTEUR
Alfred R. Austermann
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
De verloren tweelinghelft.pdf

OMSCHRIJVING

Wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? Een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. Als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan hij of zij zich later niet meer bewust is. Er blijft een leegte in de ziel achter. De gevolgen van dit vroege verlies kunnen eenzaamheid, onverklaarbare schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar eenheid zijn.In verhalen, brieven en gedichten hebben alleengeboren tweelingen hun ervaringen weergegeven. Ze vertellen over hun verlangens, zoektocht en wegen van genezing. Het is ontroerend om te zien hoe ingrijpend het verlies van een tweelinghelft zo vroeg in de zwangerschap kan zijn en hoe begrip voor de eigen gevoelens en die van naasten kan ontstaan.Iedereen die met dit thema verbonden is, uit persoonlijke, psychologische en ook uit medische interesse, zal door dit boek geraakt worden.Psycholoog Alfred R. Austermann en sociaalpedagoog Bettina Austermann begeleiden in hun centrum in Berlijn al vele jaren volwassenen en kinderen. Zij zijn ook de auteurs van Het drama in de moederschoot, waarin zij met goedonderbouwde feiten en aandoenlijke voorbeelden laten zien welke gevolgen dit vroege verlies kan hebben en hoe de ziel geheeld kan worden.

Wil je het boek lezen?De verloren tweelinghelft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alfred R. Austermann. Lezen De verloren tweelinghelft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN