De droom, de dood en het leven

De droom, de dood en het leven - Jose Smit | Fthsonline.com

... die belangrijke veranderingen plannen te ondernemen in hun leven of in de overgang zitten van een bepaalde levensfase zoals de overgang naar volwassenheid, afstuderen, huwelijk, carrière switch, pensioen, enzovoort ... Jose Smit: De droom, de dood en het leven ... . Probeer de dood in je dromen te zien als de symbolische dood van niet meer functionerende aspecten van je leven of van aspecten in je leven die je juist zou moeten loslaten. Om een droom over de dood te analyseren is het belangrijk dat je kijkt naar wie of wat er sterft in de droom. De schrijfster ontsnapte op een haar na aan de dood en heeft ervaren wat het is om afscheid van het leven te nemen. Dat psychose ook zinvol kan zijn, daarover gaat dit boek. Dat kundalini een rol kan spelen bij psy ... De droom, de dood en het leven - José Smit * PsychoseNet.nl ... . De schrijfster ontsnapte op een haar na aan de dood en heeft ervaren wat het is om afscheid van het leven te nemen. Dat psychose ook zinvol kan zijn, daarover gaat dit boek. Dat kundalini een rol kan spelen bij psychische aandoeningen, ook daarover gaat dit boek en dat tenslotte de overgang een heleboel los kan maken met psychosen als gevolg, ook dat wordt hier beschreven. De droom, de dood en het leven. Een autobiografisch verslag van een psychose. José Smit. Prijs: € 22,50: Levertijd: 5 tot 7 werkdagen: Bindwijze: Boek, Paperback (15-05-2019) ... Het gaat soms letterlijk over leven en dood. Het vertrouwen bij de burger in nieuwe technologieën daalt door de verspreiding van porno, door mails van Nigeriaanse prinsessen die je banknummer willen, door fake-nieuws dat je...

INFORMATIE

AUTEUR
Jose Smit
DIMENSIE
3,1 MB
BESTANDSNAAM
De droom, de dood en het leven.pdf

OMSCHRIJVING

Een autobiografisch verslag van een psychose getriggerd door kundalini en de overgang. Een spirituele reis over zingeving. Een verhaal over zelfonderzoek en zelfrealisatie.Een autobiografisch verslag van een spirituele reis n.a.v. een psychose; de schrijfster verkeerde bijna drie en een half jaar in wanen en hallucinaties, getriggerd door kundalini ervaringen en de overgang. Biochemische processen in het lichaam leidden naar die langdurige psychose met verlichtingservaringen; ontwaakten de schrijfster om inzicht te krijgen in haar eigen Zijn. Zij kwam uit bij universele waarheden omtrent het bestaan en de persoonlijkheid. Het sterven van het ego; het persoonlijke zelf speelde daarin een rol alsmede zelfonderzoek naar het ware zijn; wie ben ik en wat ben ik vooral niet? Deze periode bracht veel lijden, met als rode draad schuldgevoelens en angsten, maar ook bevrijding. Want wie nog kon leven was niet meer dezelfde persoon, het persoonlijke hoorde bij niemand meer, maar eenheid met al wat Is was wat ervaren werd. De schrijfster werd zo geleid aan zelfonderzoek te doen en nieuwe waarden te vinden in de vragen wie ben ik, wat is het Zelf? De schrijfster ontsnapte op een haar na aan de dood en heeft ervaren wat het is om afscheid van het leven te nemen. Dat psychose ook zinvol kan zijn, daarover gaat dit boek. Dat kundalini een rol kan spelen bij psychische aandoeningen, ook daarover gaat dit boek en dat tenslotte de overgang een heleboel los kan maken met psychosen als gevolg, ook dat wordt hier beschreven. Hoe het is om een psychose te hebben wordt duidelijk in dit schrijven. Iedere psychose heeft je wat te vertellen. Het leven is een droom, een psychose is ook vergelijkbaar met een droom. Na het innerlijk sterven kun je ontwaakt een nieuw leven ervaren. Je persoonlijke verhaal is niet meer waarmee je je identificeert, maar je bent open gegaan. Je grijpt niet meer, maar laat alles door je heen gaan als een kanaal waardoorheen alles stroomt.

Wil je het boek lezen?De droom, de dood en het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jose Smit. Lezen De droom, de dood en het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN