Alles kids

Alles kids - Joriene de Vos | Fthsonline.com

... Lees meer . Update m.b.t. het beleid van Alles Kids bij Corona (2-4-2020) Lees meer Contact ALLES KIDS Samuel Leviestraat 21a 9351 BM Leek Tel: 0594 - 511070 Email: alleskids ... Welkom bij kinderdagverblijf Alles Kids | Alles Kids ... [email protected] Online begeleiding coaching Kindertherapeut en jongerentherapeut - psycholoog Amsterdam - Soms zit je kind/je puber niet lekker in zijn vel.Je hebt als ouder misschien geen idee wat er aan de hand is. Therapieland. Óf er is een gebeurtenis of ervaring geweest en daardoor gedraagt en/of voelt je kind/puber zich anders. ALLES KIDS?! kan dan uitkomst bieden met kindercoaching of jongeren ... Zorgboerderij alles kidts ... . Óf er is een gebeurtenis of ervaring geweest en daardoor gedraagt en/of voelt je kind/puber zich anders. ALLES KIDS?! kan dan uitkomst bieden met kindercoaching of jongerencoaching Welkom in de grootste binnenspeeltuin van het Maasland! Kort bij de grens België - Nederland, ruime parkeerplaats & uitgebreid aanbod voor jong en ouder! Open avond bij kindercentrum Alles Kids Geplaatst op 3 maart 2019 In samenwerking met basisschool de Schrank houden wij op maandag 25 maart van 18.00 tot 19.30 een open avond. Alles Kids Events & Entertainment is een internationaal, full-service organisatiebureau, in de breedste zin van het woord, voor jong en oud. No nonsens advies, recht uit het hart, dat is Alles Kids! Alles Kids in Drenthe 2020 afgelast! Met pijn in ons ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Joriene de Vos
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Alles kids.pdf

OMSCHRIJVING

Als ouder wil je niets liever dan dat je kind zich veilig en geborgen voelt, zodat hij zelfvertrouwen ontwikkelt en de wereld kan gaan ontdekken en leren kennen. Een warme en stevige band tussen jou en je kind - veilige hechting - is van onschatbare waarde om hem dit basisgevoel van veiligheid en vertrouwen te geven. Maar wat is er nu eigenlijk voor nodig om die hechte band op te bouwen? En wat betekent dit in het dagelijks leven?Alles kids helpt je door de verschillende leeftijdsfasen heen te voelen en te begrijpen wat de specifieke behoeften van je kind zijn en hoe je die op een natuurlijke manier kunt vervullen. Ook worden handvatten aangereikt voor als het even niet gaat zoals je graag zou willen. Zo kun je dit boek inzetten om een stevige verbinding met je kind te laten ontstaan en te behouden.Joriene de Vos is psycholoog en heeft als missie ouders bekender te maken met wat een kind werkelijk nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Ze las nagenoeg alle boeken en onderzoeken die de laatste veertig jaar over ouderschap en het hechtingsproces verschenen zijn en bezoekt regelmatig congressen over deze onderwerpen. Zelf geeft Joriene ook lezingen en workshops.

Wil je het boek lezen?Alles kids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joriene de Vos. Lezen Alles kids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN