Australie

Australie - Michael Ivory | Fthsonline.com

...asteland en een groot aantal eilanden in de Indische en Grote Oceaan, waarvan Tasmanië het grootste is ... Rondreis Australië | Askja Reizen ... . Australië ligt ten noordwesten van Nieuw-Zeeland en ten zuiden van Indonesië, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea. Australië is een land in Oceanië.Australië werd onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 1901 en heeft meer dan 20 miljoen inwoners. Het land ligt op het zuidelijk halfrond.Ze spreken er vooral Australisch Engels, dat is Engels met een beetje accent en wat aparte woorden die ... Australië (land) - Wikikids ... .Ze spreken er vooral Australisch Engels, dat is Engels met een beetje accent en wat aparte woorden die je in andere varianten van het Engels niet hebt.. Australië wordt nu vooral bewoond door Europeanen ... Een reis naar Australie is een droom voor velen, ver weg van huis, prachtige stranden, de oneindige outback, het magische Great Barrier Reef, ongekend leuke steden zoals Sydney, Perth en Melbourne. Waanzinnige tropische eilanden, gevaarlijke spinnen. bijzondere dieren, je raakt niet uitgekeken in Australië en je moet het gewoon bel...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Ivory
DIMENSIE
9,30 MB
BESTANDSNAAM
Australie.pdf

OMSCHRIJVING

AustraliëExpert-gidsDeze perfecte reisgenoot biedt je informatie over Australië, aangevuld met meer dan 350 kaarten en illustraties. De Expert-gidsen waarin je ook gedetailleerde rondritten en routes vindt, zijn bedoeld voor intensief gebruik. De gidsen zijn overigens geheel in kleur. Kortom: waarom toerist blijven als je ook expert kunt zijn?

Wil je het boek lezen?Australie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Ivory. Lezen Australie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN