De aanpak van interactief beleid

De aanpak van interactief beleid - I. Propper | Fthsonline.com

...Pröpper | ISBN: 9789046901656 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon ... Samenvatting: de aanpak van interactief beleid - igno ... ... . De aanpak van interactief beleid | ISBN 9789046901656 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Levertijd: 24 uur. Auteur: I. Propper; Igno Pröpper, Prijs: € 23,00, ISBN/ISBN13: 9789046901656, Categorie: Boek, Interactief beleid is bij veel overheden aan de or... De aanpak van interactief beleid: elke situatie is anders biedt houvast in het aanpakken van interacti ... PDF Plan van Aanpak - Weert ... ... De aanpak van interactief beleid: elke situatie is anders biedt houvast in het aanpakken van interactieve projecten. Het boek presenteert een afwegingskader waarmee (toekomstig) beleidsmakers systematisch leren kijken naar keuzes die zij moeten maken om tot een interactieve aanpak op maat te komen. Compra De aanpak van interactief beleid. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei De aanpak van interactief beleid: elke situatie is anders, (2001). Mate van Interactie Rol bestuursorgaan Uitkomst interactieproces & mate van invloed Niet- informeren Het college of de gemeenteraad voert geheel zelfstandig beleid en verschaft hierover geen informatie. Een onderzoek naar de succes- en faalfactoren van interactief beleid en de rol van deze factoren bij de implementatie van ruimtelijke plannen van gemeenten, met als voorbeeld de gemeente Harderwijk. Figuur voorkant: VINI [Van Inspraak Naar Interactie], de jongleur is het icoon van participatie in Harderwijk. Buy De aanpak van interactief beleid 01 by Igno Pröpper (ISBN: 9789046901656) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....

INFORMATIE

AUTEUR
I. Propper
DIMENSIE
12,47 MB
BESTANDSNAAM
De aanpak van interactief beleid.pdf

OMSCHRIJVING

De aanpak van interactief beleid 3e druk is een boek van Igno Propper uitgegeven bij Coutinho. ISBN 9789046901656 Interactief beleid is bij veel overheden aan de orde van de dag. Overal in Nederland worden burgers, maatschappelijke organisaties en bedrijven gevraagd deel te nemen aan het maken van beleid. Omgekeerd zijn burgers en organisaties ook zelf initiatiefnemer en vragen zij de overheid om met beleid aan te sluiten bij hun wensen en ideeën.De aanpak van interactief beleid: elke situatie is anders biedt houvast in het aanpakken van interactieve projecten. Het boek presenteert een afwegingskader waarmee (toekomstig) beleidsmakers systematisch leren kijken naar keuzes die zij moeten maken om tot een interactieve aanpak op maat te komen. Het behandelt vragen als: in welke situatie is welke vorm van (interactief) beleid van toepassing? Hoe moeten deze projecten worden ingebed in de organisatie, hoe moet de politiek ermee omgaan en hoe wordt interactief beleid vormgegeven? Het boek krijgt op verschillende manieren praktische betekenis, als handreiking voor (toekomstige) professionals, als handelingsrepertoire voor bestuurders en als houvast voor burgers, instellingen en bedrijven die participeren in het beleid. In een lerende gemeenschap op de bijbehorende website (www.interactief2.nl) kunnen professionals uit het openbaar bestuur en daarbuiten elkaar ontmoeten en kennis ontwikkelen. Dit gebeurt onder de noemer 'Interactief 2.0'.De aanpak van interactief beleid: elke situatie is anders is bedoeld voor hbo- en universitaire studenten die zich het ontwerpen van (interactief) beleid eigen moeten maken. Daarnaast is het geschikt voor beleidsmakers, projectleiders en communicatieadviseurs bij de (semi)overheid.

Wil je het boek lezen?De aanpak van interactief beleid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I. Propper. Lezen De aanpak van interactief beleid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN