Het dertiende sterrenbeeld

Het dertiende sterrenbeeld - Unni Lindell | Fthsonline.com

...rrenbeeld en de verschuiving van de huidige 12 sterrenbeelden ... Het dertiende sterrenbeeld | Unni Lindell ... ... . We hebben niet meer het zelfde sterrenbeeld waar we altijd vanuit gingen en de Slangendrager wordt genoemd als dertiende teken tussen de Schorpioen en de Boogschutter. Wanneer we een dertiende sterrenbeeld in het rijtje plaatsen, dan zou deze persoon een Maagd zijn. In de nieuwe opstelling valt het sterrenbeeld Weegschaal immers tussen 30 oktober en 23 november. Het sterrenbeeld Slangendrager valt dan weer tussen 29 nove ... Het dertiende sterrenbeeld van Unni Lindell | Boek en ... ... . Het sterrenbeeld Slangendrager valt dan weer tussen 29 november en 17 december. Eikema, Agnes - Lindell, Unni - Seriemoordenaar in Oslo [Recensie] Unni Lindell is geen onbekende schrijfster voor mij, al veel boeken heb ik over Cato Isaksen mogen lezen. Verrast was ik dan ook toen ik Het Dertiende sterrenbeeld, het eerste boek met hoofdpersonage Cato in de hoofdrol voor een een mooi prijsje bij de Kringloopwinkel zag liggen. In Het dertiende sterrenbeeld heeft Cato Isaksen zijn vrouw Bente en twee zoons Gard en Vetle verlaten voor de veel jongere Sigrid. Zij was zwanger en Isaksen ging met haar samenwonen. Inmiddels is het kind al een jaar. Hij probeert iedereen tevreden te stellen, maar dat lukt hem slechts ten dele. het dertiende dier in de dierenriem. er is nog een sterrenbeeld in de dierenriem genaamd: "De Slangendrager" deze zou er mischien nog in geplaatst worden ergens onderaan het artikel, ikzelf weet er echter niet veel van. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur bestel is de volgende dag in huis. Alle bestellingen worden stevig verpakt. Het dertiende sterrenbeeld Unni Lindell 9789056720186 Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Na Dromenvanger, Het dertiende sterrenbeeld en Rouwmantel ligt er weer een nieuwe thriller van Unni Lindell in de boekwinkel met de titel Nachtzuster.Ik heb de drie voorgaande boeken gelezen en vond ze uitstekend. Met name de hoofdpersoon Cato Isaksen met zijn hectische (privé)leven is me goed bijgebleven. Het dertiende sterrenbeeld Het sterrenbeeld Slangendrager is al meerdere malen aanleiding geweest een discussie op gang te brengen, die de astrologie onderuit probeert te halen. De laatste keer gebeurde dat in 1995 toen de media veel ophef maakten over de 'ontdekking' van een 13 e sterrenbeeld, die de gangbare ordening van 12 zou doorbreken. Het privé-leven van Cato raakt daarbij op een onprettige manier verweven met de psyche van de onbekende moordenaar. Als hij eindelijk begrijpt wie de moordenaar is, is het bijna te laat. Extra informatie: - Het dertiende sterrenbeeld is het eerste boek met hoofdpersoon Cato Isaksen. Het dertiende sterrenbeeld - Unni Lindell Unni Lindell is geen onbekende schrijfster voor mij, al veel bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Unni Lindell
DIMENSIE
4,76 MB
BESTANDSNAAM
Het dertiende sterrenbeeld.pdf

OMSCHRIJVING

Het begint bijna een spelletje te worden, denken de inspecteurs van de afdeling Moordzaken in Oslo mismoedig, wanneer zij op een kleine binnenplaats achter oude vuilnisemmers nu al het derde lijk op rij aantreffen. Ook nu weer wordt onder het lichaam van de dode man een kattebelletje gevonden, waarop met kinderlijke potloodletters een regel uit een wiegelied staat geschreven: Nog slapen berk en heide, rozen, hyacinten. De woorden sluiten aan bij de papiertjes die zij bij de vorige lijken hebben gevonden. Wiegeliederen hebben de taak om de toehoorders ervan een aangename nachtrust te garanderen. De wiegeliederen uit dit boek bezorgen hoofdinspecteur Ingeborg Myklebust en inspecteur Cato Isaksen echter menige slapeloze nacht.

Wil je het boek lezen?Het dertiende sterrenbeeld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Unni Lindell. Lezen Het dertiende sterrenbeeld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN