Ongeschreven regels

Ongeschreven regels - Annemieke Figee | Fthsonline.com

...ag hebben wij 5 voorbeelden van die ongeschreven regels uitgezocht voor jou ... Ongeschreven regels - definitie - Encyclo ... . Iedere ouder heeft zijn eigen opvoedstijl en regels. Maar wist je dat alle opa's en oma's een aantal universele regels hebben? 1. Ongeschreven regels gaan pas wringen wanneer jij je er niet prettig bij voelt. En probeer er dan maar eens aan te ontsnappen of het bespreekbaar te maken … dat is best een klus. Daarom de suggestie: probeer tijdens de sollicitatieprocedure achter de ongeschreven regels te komen. Ongeschreven Regels. Dr. Johan Boudewijns is de expert in Nederland op he ... Ongeschreven regels, een leuke werkvorm - Zorgteamtraining ... . Ongeschreven Regels. Dr. Johan Boudewijns is de expert in Nederland op het gebied van ongeschreven regels in organisaties. Hij promoveerde op organisatiediagnostiek middels de ongeschreven regels en ontwikkelde een integraal analysemodel waarbij zowel de 'harde' als de 'zachte' kant van de organisatie in de analyse betrokken zijn. "Ongeschreven regels gaan over ingesleten gedrag of gewoontes. Gewoontes waar niemand zich over verbaast omdat ze er al zo lang zijn." De tips van Figee en Van Rijn zijn niet alleen voor leidinggevenden en teamcoaches zeer bruikbaar, maar zeker ook voor de teamleden zelf en dat onderscheidt 'Ongeschreven regels' dan ook direct van de vele andere boeken die over vergelijkbare ......

INFORMATIE

AUTEUR
Annemieke Figee
DIMENSIE
9,34 MB
BESTANDSNAAM
Ongeschreven regels.pdf

OMSCHRIJVING

"Ongeschreven regels 1e druk is een boek van Annemieke Figee uitgegeven bij Firijn. ISBN 9789082727708 Ongeschreven regels. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze, maar niet iedereen benoemt ze. Terwijl ze veel effect hebben op de samenwerking en de resultaten van een team. Dit boek helpt je om de ongeschreven regels in je team en organisatie te herkennen én te veranderen waar dat nodig is. De auteurs beschrijven vier samenwerkingsculturen en de ongeschreven regels die daarbij horen. Ze geven tips om ongeschreven regels sneller te herkennen. Ze nemen je mee in hun methodiek om deze op luchtige wijze bespreekbaar te maken. De tips zijn niet alleen voor leidinggevenden en teamcoaches maar ook voor teamleden zelf zeer bruikbaar. Dat maakt het een heel bruikbaar boek voor zelfsturende teams.Ongeschreven regels. Iedereen kent ze, iedereen gebruikt ze, maar niet iedereen benoemt ze. Terwijl ze veel effect hebben op de samenwerking en de resultaten van een team. Dit boek helpt je om de ongeschreven regels in je team en organisatie te herkennen én te veranderen waar dat nodig is. De tips zijn niet alleen voor leidinggevenden en teamcoaches maar ook voor teamleden zelf zeer bruikbaar. Dat maakt het een heel bruikbaar boek voor zelfsturende teams.""De kwaliteit van de samenwerking, zowel horizontaal als verticaal, wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. De auteurs laten zien hoe bepaalde interactie patronen mensen gevangen kunnen houden in een negatieve dynamiek. Inzichten van groot belang! En meer dan dat, de auteurs geven concreet en praktisch aan wat je er aan kunt doen. Aldus leest de tekst als een ijzersterke combinatie van diepgang EN praktische toepassing.Een zeldzaam nuttig boek.' Prof. dr. Willem Mastenbroek, hoofdredacteur ManagementSite.nl"

Wil je het boek lezen?Ongeschreven regels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemieke Figee. Lezen Ongeschreven regels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN