Surinaamse klassieken 2 - Strafhok

Surinaamse klassieken 2 - Strafhok - B. Vianen | Fthsonline.com

...oralist Bianca kan de scheiding van haar ouders absoluut niet verwerken, temeer daar ze altijd al het gevoel had dat ze niet gewenst was ... 8 titels gevonden met auteur vianen (in totaal 12 ... ... . B. Vianen - Op Laatst Krijgen Wij... Het boek Op Laatst Krijgen Wij... van de auteur B. Vianen is 1 maal gevonden, 0 maal nieuw en 1 maal tweedehands. "Op Laatst Krijgen Wij..." is tweedehands te koop vanaf bij antiqbook.com. Uitgeverij Conserve geeft literair-historische boeken uit. De basis vormen de historische romans, spelend in de middeleeuwen en koloniale tijden, historische detectives (vooral Gouden Eeuw) en ... bol.com | Surinaamse klassieken 2 - Strafhok, B. Vianen ... ... . De basis vormen de historische romans, spelend in de middeleeuwen en koloniale tijden, historische detectives (vooral Gouden Eeuw) en literaire debuten. Specialisaties zijn bovendien boeken uit Suriname, Aruba/Antillen. surinaamse klassieken, reeks. Neem mij terug, Suriname . Strafhok...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Vianen
DIMENSIE
9,66 MB
BESTANDSNAAM
Surinaamse klassieken 2 - Strafhok.pdf

OMSCHRIJVING

Dat is duidelijk het geval met de Hindoestaanse ondewijzer Mohar Gopalraj, die niet weet waar hij heen moet met zijn liefde voor de Javaanse verpleegster Roebia. Trouwt hij met haar, dan wordt hij uit de Hindoestaanse gemeenschap gestoten, die hem gemaakt heeft tot de twijfelaar die hij is. Laat hij haar gaan, dan verliest hij zijn gezicht als mens. Het sterkst komt het dilemma tot uiting in de persoon van Gopalrajs boezemvriend Raymond van de Berg, een zwarte homo, voor wie het ervaren van liefde, door zijn geaardheid, in zijn land een onmogelijkheid is. Van de Berg bevind zich in een eenmansstrafhof, een ijskast, een doodskist. Om deze drie peronen verzamelt zich in Strafhok een drom van mensen zo bont en sprekend in zoveel tongen, dat de lezer zich in Paramaribo waant, waar Bea Vianen het tot een massaal en totaal treffen laat komen. Een treffen dat men kan zien als de realiteit achter de hypocrisie, als de wezenlijke levenssituatie van Suriname en zijn Surinamers.

Wil je het boek lezen?Surinaamse klassieken 2 - Strafhok in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Vianen. Lezen Surinaamse klassieken 2 - Strafhok Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN