Tijd en hoe die te besteden

Tijd en hoe die te besteden - James Wallman | Fthsonline.com

...s Wallman ons uit hoe we kunnen voorkomen dat we onze tijd verspillen ... Tijd en hoe die te besteden, James Wallman | Donner ... . Tijd is immers ons kostbaarste bezit. We kunnen dit voorkomen door te begrijpen welke ervaringen vreugde en succes brengen en welke niet. In 'Tijd en hoe die te besteden' legt James Wallman ons uit hoe we kunnen voorkomen dat we onze tijd verspillen. Tijd is immers ons kostbaarste bezit. We kunnen dit voorkomen door te begrijpen ... "Hoe schrijf ik 'houd' in de zin 'Houd er rekening mee dat ... Ja ... Is het 'de bestede uren' of 'de besteedde uren ... ... ... "Hoe schrijf ik 'houd' in de zin 'Houd er rekening mee dat ... Jawel hoor! Bijvoorbeeld in de volgende zinnen: We hebben handen te kort om alles op tijd af te hebben en Hij is 3 centimeter te kort om in de Python te mogen. ... Nog meer artikelen over spelling en schrijven: 4 schrijftips die je altijd kunt toepassen ... besteden: alle werkwoordsvormen. Op mijnwoordenboek kun je eenvoudig Werkwoorden vervoegen in het Nederlands, Frans, Duits, Engels en...

INFORMATIE

AUTEUR
James Wallman
DIMENSIE
12,73 MB
BESTANDSNAAM
Tijd en hoe die te besteden.pdf

OMSCHRIJVING

In "Tijd en hoe die te besteden' legt James Wallman ons uit hoe we kunnen voorkomen dat we onze tijd verspillen. Tijd is immers ons kostbaarste bezit. We kunnen dit voorkomen door te begrijpen welke ervaringen vreugde en succes brengen en welke niet. James Wallman legt uit dat het mogelijk is om bewust te kiezen voor goede ervaringen en lege ervaringen te vermijden. O.a. met bruisende weekends en vakanties om op te laden."Tijd en hoe die te besteden' biedt ons een checklist van 7 punten die ons helpt om meer uit iedere minuut en uit elke dag te halen. Deze checklist is gebaseerd op wetenschappelijk en psychologisch onderzoek."Zelfhulptrend: hoe je beter met je tijd om kan gaan.' – de VolkskrantJames Wallman is trendvoorspeller en commentator voor The New York Times en Financial Times. Hij sprak op o.a. Google HQ in Californië, de London School of Economics en in 10 Downing Street.

Wil je het boek lezen?Tijd en hoe die te besteden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur James Wallman. Lezen Tijd en hoe die te besteden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN