Hersenen en gedrag

Hersenen en gedrag - M. van Linden | Fthsonline.com

... is een uitgebreide en overzichtelijke samenvatting van het boek Hersenen en Gedrag van Max van der Linden; Evolutie, biologie & psychologie ... bol.com | Hersenen en gedrag, Christen | 9789070157890 ... ... . De ho... Bezig met A002326 Biologie, hersenen en gedrag aan de Universiteit Gent? Op StuDocu vind je alle samenvattingen, oude examens, college-aantekeningen en uitwerkingen voor dit vak Hersenen en Gedrag Oefententamen en andere tentamens voor Hersenen en Gedrag, Psychologie. Dit document bevat ruim 100 oefenvragen die een ideale voorbereiding zijn voor het tentamen Hersenen en gedrag. Alle antwoorden zijn op de ... Emotie en gedrag | Balans Digitaal ... . Dit document bevat ruim 100 oefenvragen die een ideale voorbereiding zijn voor het tentamen Hersenen en gedrag. Alle antwoorden zijn op de laatste pag... De hersenen passen zich aan aan wat er in het leven gebeurt. Zij werken mee aan de situatie van het leven dat op dat moment bij je past. Mensen veranderen wanneer ze ouder worden, omdat de hersenen veranderen en de hersenen veranderen, omdat het leven verandert. Zo blijft de cirkel rond. Twintigers zijn vooral bezig met carrière maken. Gedragsproblemen en de hersenen Samenvatting van de workshop tijdens de Inspiratie avond voor Leerkrachten d.d. 5 april 2016 ... Bespreek met het kind ook het gewenste gedrag Controle van gedrag en impulsen Bijvoorbeeld: samen geheim teken afspreken als het kind impulsief gedrag laat zien....

INFORMATIE

AUTEUR
M. van Linden
DIMENSIE
10,57 MB
BESTANDSNAAM
Hersenen en gedrag.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe werkt ons brein en hoe stuurt ons brein gedrag aan? In Hersenen en gedrag wordt een helder overzicht gegeven van de huidige stand van zaken in het onderzoek naar dit onderwerp. Ook uniek is dat de vraag aan de orde komt waarom ons brein zich zo heeft ontwikkeld. Er is daarom veel aandacht voor de evolutionaire achtergrond van de diverse functies van de hersenen. Het boek begint met een beknopte geschiedenis van de cognitieve neurowetenschap. Vervolgens worden de principes van de evolutionaire psychologie en biologie besproken. Na een hoofdstuk over de neuroanatomie van het brein, komen de verschillende functies van de hersenen in aparte hoofdstukken aan de orde. Als laatste komt natuurlijk het grootste raadsel van de huidige wetenschap aan de orde: het bewustzijn. Een toegankelijk boek met een nieuwe invalshoek voor eenieder die zich op de hoogte wil stellen van de werking van onze hersenen en de relatie met ons gedrag.

Wil je het boek lezen?Hersenen en gedrag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. van Linden. Lezen Hersenen en gedrag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN