Nabij

Nabij - Giovanni Frazzetto | Fthsonline.com

...LKOM! Nabij: leven, beleven, verwerken, verweven Ieder mens wordt in zijn leven met moeilijke periodes of situaties geconfronteerd ... Gratis woordenboek | Van Dale ... . Ervaringen waardoor je de regie niet meer in handen hebt en diverse stressklachten het gevolg kunnen zijn. Hierbij kan Nabij je ondersteuning bieden. Nabij staat voor: luisterend oor, oprechte interesse in de medemens, ervaringen delen, in kunnen leven in de ... van nabij meemaken - vivre de près: in de nabije toekomst - II nabij voorzetsel. Uitspraak: [naˈbɛi] in de buurt van - dans les environs de . het nabijgelegen zwembad - la piscine toute proche / située tout ... NAbij Palliatieve Terminale Zorg ... . Uitspraak: [naˈbɛi] in de buurt van - dans les environs de . het nabijgelegen zwembad - la piscine toute proche / située tout près [naˈbɛi] 1 dichtbij in afstand of tijd - proche `van nabij meemaken` ... Nabij, (B. NABY), bijw. digt bij, niet verwijderd, niet ver af. *-GELEGEN, bn. *-HEID, v. gmv. korte afstand. *-KOMEND, bn. gelijkend, weinig verschillend, nog al ... Vertalingen in context van "nabij" in Nederlands-Engels van Reverso Context: van zeer nabij, einde is nabij, einde nabij, nabij gevolgd, nabij gelegen Welkom op de website van huisartsenpraktijk Nabij. Als tijdelijke maatregel om besmetting van het coronavirus in te perken , worden alle afspraken telefonisch gemaakt en niet meer digitaal. Hierdoor kunnen de telefonische wachttijden vanzelfsprekend wel even oplopen. Voor extra informatie over het coronavirus klik hier. *** INFOBERICHT VANAF 4 ... ↑nabij" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3 ↑ nabij op website: Etymologiebank.nl ↑ Kom, A. de ""De zaak M." in: Hollands Maandblad. jrg. 51 nr. 741/742 (augustus/september 2009) Stichting Hollands Maandblad/Nieuw Amsterdam ... Nabij Netwerk is in 2014 gestart door ons, Co en Paul, twee vaders van dochters met een stofwisselingsziekte. Wij weten uit eigen ervaring dat zorg alleen niet voldoende is. Ons uitgangspunt: "ik wil dat mijn kind een leven heeft zoals ik het voor mijzelf zou wensen." Dat wordt door Nabij Netwerk vorm gegeven. Many translated example sentences containing "nabij" - English-Dutch dictionary and search engine for...

INFORMATIE

AUTEUR
Giovanni Frazzetto
DIMENSIE
10,85 MB
BESTANDSNAAM
Nabij.pdf

OMSCHRIJVING

'Nabij' van Giovanni Frazetto is een boek over de vrouw die haar geliefde verzon omdat ze iemand nodig had die haar kon vertellen dat het goed zou komen: een ontroerend verhaal over wat er kan ontbreken aan een succesvol leven. Over de vader die pas op het eind van zijn leven met zijn dochter kan praten. Over de man die binnen drie seconden wist dat hij van de boekverkoopster hield, en die jaren later ook van de poëzie ging houden die zij verkocht. De man die niet kan kiezen tussen a good fuck en een knuffel – en die geen van tweeën krijgt.In een wereld die er steeds meer op is ingericht om alleen te zijn, vertelt Giovanni Frazzetto wat er gebeurt wanneer mensen dicht bij elkaar durven te komen. Frazzetto vertelt deze verhalen om te laten zien waarom intimiteit een levensvoorwaarde is, en wat het gebrek eraan met ons kan doen. In de traditie van Oliver Sacks vertelt hij verhalen die je nooit meer vergeet.

Wil je het boek lezen?Nabij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Giovanni Frazzetto. Lezen Nabij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN