Jouw levensverhaal

Jouw levensverhaal - Daniëla Postma | Fthsonline.com

... heeft mij inspiratie gegeven voor ons eigen boek en inzicht in de verschillende fases die je daarbij doorloopt, zodat ik weet waarmee ik rekening moet houden ... Hoe begin je aan jouw levensverhaal schrijven? Start met ... ... . Het heeft me bevestigd in mijn gevoel dat ik volop fun mag hebben in het design van ons boek. Dat ik mijn eigen foto's echt mag gebruiken. Als er in jouw leven iets gebeurd is dat jouw ontwikkeling vergaand beïnvloed heeft, dan kan jouw levensverhaal ook over die gebeurtenis gaan en hoe die jou gevormd heeft. Of als één bepaald thema als een rode draad door jouw leven loopt, dan kan jouw levensverhaal over dat thema gaan. Ken je dit? Je loopt al een tijdje rond ... bol.com | Jouw levensverhaal, Daniëla Postma ... ... . Of als één bepaald thema als een rode draad door jouw leven loopt, dan kan jouw levensverhaal over dat thema gaan. Ken je dit? Je loopt al een tijdje rond met het idee jouw levensverhaal op papier te zetten. Je wil niet dat jouw herinneringen verloren gaan. Je wilt iets doorgeven aan je kinderen, je kleinkinderen. Je wilt eindelijk eens alles rond die moeilijke gebeurtenissen in je leven op papier zetten. Maar hoe pak je dat … Hoe schrijf je jouw levensverhaal? 5 tips voor je gaat schrijven Lees verder » Barbara van der Veen heeft een missie: ieders leven is de moeite waard om vastgelegd te worden. Een biografie als kado voor jouw vader of moeder, het levensverhaal als herinnering aan een overleden geliefde of jouw familiegeschiedenis uitzoeken - er zijn veel mogelijkheden. Jouw levensverhaal kun je het beste zelf schrijven. Maar niets is zo moeilijk als over jezelf schrijven. Hier vind je artikelen die je op weg kunnen helpen door je te vertellen hoe je je geheugen kunt prikkelen en je bij het schrijven zelf bij te staan met do's en don'ts. Jouw levensverhaal - Het delen waard 'Ik heb zoveel meegemaakt, ik kan er wel een boek over schrijven.' Heb jij dat ook wel eens gedacht? Maar kan je niet schrijven of laat je geheugen je in de steek? Humanitas is een project begonnen, waarbij iemands levensverhaal wordt verwerkt in een tijdschrift. Een levensverhaal dat als gedenktekst uitgesproken wordt, is een belangrijk deel van een persoonlijk afscheids- of uitvaartritueel. De verhalen die jij zelf hebt verteld en de verhalen die ande...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniëla Postma
DIMENSIE
3,16 MB
BESTANDSNAAM
Jouw levensverhaal.pdf

OMSCHRIJVING

Schrijven over het leven is één ding, maar van een levensverhaal een boek maken? Opeens ontkom je er dan niet meer aan om ook na te denken over praktische zaken als plaatjes, papiersoort en de privacy van personen. Raakt jouw verhaal letterlijk aan je eigen leven? Dan raak je misschien zelfs even van slag of de kluts kwijt.En toch dromen veel mensen ervan. Ze voelen een intens verlangen of een innerlijke noodzaak: 'Dit levensverhaal hoort in een boek thuis'. Herkenbaar? Gelukkig ben je niet de enige met zo'n prachtige droom. Allerlei mensen hebben al gedaan wat nog op jouw verlanglijstje staat. Een Echt Boek maken van een levensverhaal, met alles erop en eraan. In alle soorten en maten: dik en dun, groot en klein, voor eigen kring of voor de verkoop, als uitgave in eigen beheer of bij een uitgeverij.In dit boek, Jouw levensverhaal hoort in een mooi boek thuis, mag jij je laten inspireren door hun ervaringen. Je leest hoe mensen op het idee voor hun boek kwamen, waar ze tegenaan liepen toen ze het boek gingen maken en - wat hun boek hen daarna heeft gebracht.In negen hoofdstukken komen alle fases van idee tot boek aan de orde: een goede planning en plan van aanpak maken, mensen interviewen, research plegen, schrijven, redactie, beeldmateriaal in je boek verwerken, de vormgeving van je boek, je boek laten drukken en/of uitgeven en... je boekfeestje. Want hoe groot of klein je het ook gaat vieren: als je boek eenmaal klaar is, heb jij alle reden voor een feest.Jolanda Pikkaart, Dé kleurrijke schrijfcoach: 'Eigenlijk is dit helemaal geen boek, maar een beleving. Je ziet de beelden, hoort de mensen praten, gedichten tegen jou fluisteren; je proeft hoe het is om jouw levensverhaal in een boek om te toveren.

Wil je het boek lezen?Jouw levensverhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniëla Postma. Lezen Jouw levensverhaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN