Ouderschap vanuit je hart

Ouderschap vanuit je hart - Lida van Ruijven-Bank | Fthsonline.com

...13,977,796. IP adres: 77.104.135.70 . Ip ... Boek: Ouderschap vanuit je hart - Springest ... ... website Beschrijving: voor moeders die opvoeden vanuit gelijkwaardigheid . website Trefwoorden: compassie, de wonderolie in je gezin,hoe blijf jij aardig als je to-do-lijstje oneindig is?,pfff, wat ... Door je kind vanuit je hart groot te brengen, kun je het een basis meegeven waar het een leven lang op kan terugvallen. Dit boek gaat uit van natuurlijk ouderschap, waarbij je de eerste jaren veel tijd en liefde in je kind investeert door het bijvoorbeeld veelvuldig te dragen, zelf te voeden en bij je te laten slapen. Natuurlijk ouderschap is een o In mei d ... Ouderschap vanuit je Hart - Home | Facebook ... . Natuurlijk ouderschap is een o In mei deed in mee met de Moederdagchallenge Ouderschap vanuit je hart. Hoe je in 3 stappen bereikt dat je kind naar je luistert omdat je anders met je kind praat De online cursus was een initiatief van Eline Weijers. De cursus bestond uit 6 dagen een e-mail met een opdracht voor die dag. 1. duidelijkheid geven (dag 1 en 2) Tijdens de Week van de Opvoeding heb ik een workshop van Ouderschap vanuit je Hart bij mogen wonen. In deze workshops kreeg ik goede handvatten en interessante tips over opvoeden, die ik direct in de praktijk kon brengen. Bedankt Eline! 19 personen hebben Eline aanbevolen Word nu lid om dit te bekijken....

INFORMATIE

AUTEUR
Lida van Ruijven-Bank
DIMENSIE
8,30 MB
BESTANDSNAAM
Ouderschap vanuit je hart.pdf

OMSCHRIJVING

Door je kind vanuit je hart groot te brengen, kun je het een basis meegeven waar het een leven lang op kan terugvallen. Dit boek gaat uit van natuurlijk ouderschap, waarbij je de eerste jaren veel tijd en liefde in je kind investeert door het bijvoorbeeld veelvuldig te dragen, zelf te voeden en bij je te laten slapen. Natuurlijk ouderschap is een ouderschap waarin je meer je hart volgt dan de "adviezen' van de omgeving.De vele praktische aanwijzingen voor moeder en vader zullen je helpen om op een natuurlijke wijze vanuit je hart met je kind om te gaan. Borstvoeding, samen slapen met je kind, weer gaan werken als moeder of thuismoeder zijn: alles wat je tegenkomt vanaf de zwangerschap totdat je kind al wat groter is komt aan bod. Het herkennen van de signalen van je kind loopt als een rode draad door alles heen: wat bedoelt het kind me te zeggen, wat wil het van me en hoe kan ik daarmee omgaan?Ook voor hulpverleners aan ouders en kinderen kan het boek van grote waarde zijn.Lida van Ruijven-Bank (1947) is zelf moeder van vijf kinderen en geeft al meer dan 25 jaar advies en ondersteuning aan aanstaande en jonge ouders over borstvoeding en omgaan met baby's en peuters. Zij heeft dit boek geschreven op basis van zelfstudies, hulpverlening aan honderden ouders en haar eigen ervaringen als moeder.

Wil je het boek lezen?Ouderschap vanuit je hart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lida van Ruijven-Bank. Lezen Ouderschap vanuit je hart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN