De wilden 1 - De Franse bruiloft

De wilden 1 - De Franse bruiloft - Sabri Louatah | Fthsonline.com

... streaming audio (19 uur, 31 minuten) (mannenstem), geluid Aantekening Integrale weergave van het boek: Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [2017] ... De Franse bruiloft eBook, Sabri Louatah | 9789024574261 ... ... . - 635 pagina's. - (De wilden ; 1e boek) Vert. van de oorspr. boekuitgave Les sauvages. T. 1. De Franse bruiloft De wilden (1.2) Sabri Louatah, Marga Blankestijn Luitingh Sijthoff Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish ... De Franse bruiloft - De wilden van Sabri Louatah (boek, gebonden, ISBN 9789024574254). De Franse bruiloft van Sabri Louatah is ... bol.com | De wilden 1 - De Franse bruiloft, Sabri Louatah ... ... . Toevoegen aan iWish ... De Franse bruiloft - De wilden van Sabri Louatah (boek, gebonden, ISBN 9789024574254). De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het... De Franse bruiloft / 1 | ISBN 9789024574261 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Deze belangrijke politieke gebeurtenis vormt in De Franse bruiloft de achtergrond van het verhaal. De focus ligt op de familie Nerrouche, die haar eigen vreugdevolle aangelegenheid viert. Slim Nerrouche trouwt met de beeldschone Kenza en het feest rondom de bruiloft is groots; ooms, tantes, neefjes, nichtjes, zussen en broers: familie van zowel de bruid als bruidegom is aanwezig. De wilden, bk. 1 Ook beschikbaar als E-book Gesproken boek. Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. ... De Franse bruiloft. Uitgever Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam Verschenen 2017 ISBN 9789024574254 Kenmerken De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het eerste deel van een serie. Een aanrader voor lezers van Stieg Larsson, Herman Koch en literaire series zoals van Elena Ferrante. \\n \\n Een zaterdag in mei. Frankrijk is in de greep van de aanstaande presidentsverkiezingen. Het wordt er een van historisch belang ... Get this from a library! De Franse bruiloft. [Sabri Louatah; Marga Blankestijn] -- Een Frans-Algerijnse familie op een bruiloft en Frankrijk vlak voor presidentsverkiezingen stevenen beide af op explosieve confrontaties. De Franse bruiloft van Sabri ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sabri Louatah
DIMENSIE
11,87 MB
BESTANDSNAAM
De wilden 1 - De Franse bruiloft.pdf

OMSCHRIJVING

De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het eerste deel van de serie De wilden.De Franse bruiloft van Sabri Louatah is een meeslepende familiegeschiedenis en politieke thriller in een. Het is het eerste deel van een serie. Een aanrader voor lezers van Stieg Larsson, Herman Koch en literaire series als van Elena Ferrante.Een zaterdag in mei. Frankrijk is in de greep van de aanstaande presidentsverkiezingen. Het wordt er een van historisch belang: de eerste kandidaat van Algerijnse komaf staat aan kop in de peilingen en de winst kan hem niet meer ontgaan. Die dag staat voor de familie Nerrouche in het teken van de bruiloft van neef Slim. Zoals altijd voorafgaand aan een huwelijk is er stress: is alles geregeld, blijft het weer goed, kan oma zitten, wat draagt de schoonfamilie? Er wordt gehaast, geruzied en begroet.Alleen de jonge Krim is er met zijn hoofd niet bij. Hij is getuige van de bruidegom, maar hij loopt de feestlocatie voortdurend in en uit. Krim is bevangen door een onrust die niemand begrijpt. Binnen een paar uur zullen de toekomst van een land en de toekomst van een familie op ongekende wijze botsen, en zal de wereld er voor altijd anders uitzien.

Wil je het boek lezen?De wilden 1 - De Franse bruiloft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sabri Louatah. Lezen De wilden 1 - De Franse bruiloft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN