Ode aan het wandelen

Ode aan het wandelen - David le Breton | Fthsonline.com

...in van het woord. David Le Breton schreef het oorspronkelijk in het Frans verschenen Éloge de la marche niet zover over, maar juist vanuit zijn liefde voor het wandelen ... Bureau ISBN - Ode aan het wandelen ... . De Nederlandse vertaling van Joris Capenberghs brengt deze liefde haarfijn over op de lezer en vormt zodoende het ultieme handboek tijdens een zomerse wandeling… 'Soms is wandelen een omweg om weer bij jezelf te komen en orde op zaken te stellen,' is een citaat uit het boek Ode aan het wandelen. Het nodigt je uit om - al wandelend en denkend - van het leven te genieten. De auteur verwoordt het intense plezier dat uit wandelen voortkomt. De zaligheid van... In ... Ode aan het wandelen - pelgriMEER ... . Het nodigt je uit om - al wandelend en denkend - van het leven te genieten. De auteur verwoordt het intense plezier dat uit wandelen voortkomt. De zaligheid van... In Ode aan het wandelen, het recent verschenen literaire essay van David Le Breton, komt een rijke waaier aan wandelthema's aan bod. Het is een uitnodiging om - al wandelend en al lezend - van het leven te genieten: de wandelschoenen aantrekken om even tot rust te komen, anderen te ontmoeten, als aanleiding tot een gesprek, om te lanterfanten, om in volle vrijheid halt te houden of de ... Ode aan het wandelen 6; Er zijn nog geen recensies geplaatst. Login of registreer om een recensie toe te voegen. € 22,75 In winkelwagentje. Hiervoor moet u ingelogd zijn, log in of registeer om door te gaan. > Zet op verlanglijstje. Hiervoor moet u ingelogd zijn, log in of registeer om door te gaan. Ode aan het wandelen. Pleidooi voor het wandelen van de Franse antropoloog en schrijver David Le Breton. Hij staat bekend om zijn thematiek over stilte en traagheid. Breton is zelf een fervent wandelaar en in dit boek vertelt hij vooral vanuit zijn eigen ervaringen. Dus geen theorieën en analyses van bovenaf maar van binnenuit. Het boek Ode aan het wandelen, geschreven door David Le Breton, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Tourist Info Middelburg is het officiële toeristisch informatiepunt van Middelburg. Vanuit boekhandel de Drvkkery helpen wij u graag met informatie over de stad, het boeken van een stadswandeling of het samenstellen van groepsarrangementen op maat. Contact T: +31 118 674 300 [email protected] 'Ode aan het wandelen' door David Le Breton - Onze prijs: €22,75 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. 'Wandelen opent de blik op de wereld. Het geeft je een geluksgevoel en laat je vrede hebben met wie je bent. Wandelen brengt de geest in beweging en zet alle zintuigen op scherp. Soms kom je als een ander mens terug, met he...

INFORMATIE

AUTEUR
David le Breton
DIMENSIE
6,23 MB
BESTANDSNAAM
Ode aan het wandelen.pdf

OMSCHRIJVING

'Wandelen opent de blik op de wereld. Het geeft je een geluksgevoel en laat je vrede hebben met wie je bent. Wandelen brengt de geest in beweging en zet alle zintuigen op scherp. Soms kom je als een ander mens terug, met het voornemen het voortaan rustiger aan te doen en je niet langer slaafs te onderwerpen aan het hectische levensritme dat onze tijd zo kenmerkt. Wandelen is leven vanuit het lichaam en laat je toe even op adem te komen en je opnieuw te verwonderen. Soms is wandelen een omweg om weer bij jezelf te komen en orde op zaken te stellen.'Dit essay is een uitnodiging om - al wandelend en al denkend - van het leven te genieten. De auteur getuigt van het intense plezier van het wandelen; de stapschoenen aantrekken om anderen te ontmoeten, als aanleiding tot een gesprek, om te lanterfanten, om in volle vrijheid halt te houden of de weg te vervolgen.

Wil je het boek lezen?Ode aan het wandelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David le Breton. Lezen Ode aan het wandelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN