Sprekende Woorden

Sprekende Woorden - Marita Nijenhuis | Fthsonline.com

...en` uit 1755 met oud-Nederlandse vertalingen Recente zoekopdrachten Tussen haakjes staat het aantal gevonden spreekwoorden, uitdrukkingen en gezegden helpen (15) nog nie (5) Op ... Sprekend verleden | Scholieren.com ... ... Vertaal woorden van Engels naar Nederlands met één druk op de knop. Alfabetisch zoeken. Wil je liever op alfabetische volgorde door het woordenboek bladeren? Bekijk dan de woordenlijst Engels of de woordenlijst Nederlands. Nederlandse zinnen. Een sprekende letterdoos. Leeftijd: 4 - 12 jaar Prijs: € 1,99 Download voor iPhone/iPad . Mijn Mening. Kinderen vinden het erg leuk om met deze app te we ... Duits - Wikipedia ... . Nederlandse zinnen. Een sprekende letterdoos. Leeftijd: 4 - 12 jaar Prijs: € 1,99 Download voor iPhone/iPad . Mijn Mening. Kinderen vinden het erg leuk om met deze app te werken. Ik vind ook dat de app veel mogelijkheden bied om in de klas, en niet alleen bij de kleuters, te gebruiken. Deze app is een mooie aanvulling op de bestaande lettermaterialen. Sprekende stilte. Aan het eind van mijn leven gekomen, is er zo veel nog niet gezegd. Wat ik bedoelde, hoopte, voelde, de indrukken die jij, mijn lied, onuitwisbaar in mijn leven hebt gelegd. En toch zijn er zo veel woorden gesproken; woorden van liefde, boosheid, hoop en verdriet, woorden die jij als een refrein in mijn leven achterliet....

INFORMATIE

AUTEUR
Marita Nijenhuis
DIMENSIE
9,49 MB
BESTANDSNAAM
Sprekende Woorden.pdf

OMSCHRIJVING

'Sprekende woorden' biedt een verzameling teksten bedoeld voor die momenten in het schooljaar waarop er 'iets gezegd' moet worden. De situaties waarin de teksten in 'Sprekende woorden' kunnen klinken, lopen uiteen van de vrolijke sfeer op een sportdag of schoolreisje tot de gedeelde ontzetting om een bericht in de media over huiselijk geweld of een beklemmende maatschappelijke gebeurtenis. Een breed scala aan auteurs heeft bijdragen geleverd. Daardoor zullen deze teksten een heel gemêleerd publiek aanspreken, zowel binnen als buiten de christelijke tradities, zowel in school als kerk.

Wil je het boek lezen?Sprekende Woorden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marita Nijenhuis. Lezen Sprekende Woorden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN